HUOM!!! Uudet foorumille rekisteröityvät käyttäjät tai vanhat jotka jostain syystä tarvitsevat tunnusten uudelleenaktivoinnin (esim. joidenkin profiilitietojen muutoksen johdosta).

Toistaiseksi palvelimen viestit ainakaan gmail-osoitteisiin eivät mene läpi, joten rekisteröinnin yhteydessä lähetettävä tunnusten aktivointiviesti ei koskaan saavu perille. Tällaisessa tilanteissa ole yhteydessä sähköpostitse info@subaruclubfinland.net niin katsotaan tunnusten aktivointi kuntoon.

Lisäksi uusien clubin jäseniksi liittyvien maksu kattaa myös vuoden 2024.

Subaru Club Finland ry - KäyttöehdotTÄRKEÄÄ! REKISTERÖITYKÄÄ SAMALLA NIMIMERKILLÄ JA SÄHKÖPOSTIOSOITTEELLA KUIN VANHALLEKIN FOORUMILLE!

Rekisteröitymiseen vaaditaan toimiva sähköpostiosoite, johon lähetetään tunnuksen aktivointiviesti. Viesti jää helposti roskapostisuodattimiin, joten tarkistakaa mahdolliset spam-kansiot. Mikäli viesti ei ole tullut 1 tunnin kuluessa ottakaa yhteys sähköpostilla yhdistyksen info-osoitteeseen.

Subaru Club Finland ry:n jäsenet: Järjestelmä ei osaa lisätä tunnuksellenne jäsenosioihin oikeuttavia oikeuksia automaattisesti. Rekisteröitymisen jälkeen toimi foorumin pääsivulla näkyvän "Foorumin jäsenoikeudet"-linkin takaa löytyvien ohjeiden mukaisestiKäyttämällä "Subaru Club Finland ry" palvelua (jälkeenpäin "me", "meitä", "meidän", "Subaru Club Finland ry", "http://www.subaruclubfinland.net/keskustelu"), sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, älä rekisteröidy ja/tai käytä "Subaru Club Finland ry"-palvelua. Me voimme muuttaa näitä ehtoja koska tahansa ja teemme parhaamme informoidaksemme sinua. On kuitenkin suositeltavaa lukea nämä ehdot säännöllisesti, koska "Subaru Club Finland ry"-palvelun käyttö vaatii että hyväksyt nämä ehdot siinä muodossa, kuin ne on päivitetty tai korjattu.

Keskustelufoorumimme käyttää phpBB-ohjelmistoa, (jälkeenpäin "he", "heidät", "heidän", "phpBB-ohjelmisto", "www.phpbb.com", "phpBB Group", "phpBB Tiimit"), joka on julkaistu "General Public License" -lisenssillä (jälkeenpäin "GPL") ja se voidaan ladata osoitteesta www.phpbb.com. phpBB-ohjelmisto luo vain ympäristön internet-keskustelulle ja GPL-lisenssi kieltää meitä rajoittamasta sivuston sisältöä ja toimintatapaa. Saadaksesi lisätietoa phpBB:stä vieraile osoitteessa: https://www.phpbb.com/.

Suostut olemaan esittämättä loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia, joka voisi loukata voimassa olevia lakeja oli se sitten omassa maassasi, se maa, johon "Subaru Club Finland ry"-palvelin on sijoitettu tai kansainvälisiä lakeja. Toimimalla tätä vastoin voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä ja tarvittaessa internet-yhteydentarjoajaasi otetaan yhteyttä. Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan näiden ehtojen noudattamisen tarkkailua varten. Hyväksyt, että "Subaru Club Finland ry" on oikeus poistaa, muokata, siirtää ja sulkea mikä tahansa keskusteluketju tai viesti niin halutessamme. Suostut myös siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi, mutta "Subaru Club Finland ry" tai phpBB ei ole vastuussa mahdollisen tietoturvamurron aiheuttamasta tietojen vuodosta ulkopuolisille tahoille.


Palaa takaisin kirjautumissivulle