HUOM!!! Uudet foorumille rekisteröityvät käyttäjät tai vanhat jotka jostain syystä tarvitsevat tunnusten uudelleenaktivoinnin (esim. joidenkin profiilitietojen muutoksen johdosta).

Toistaiseksi palvelimen viestit ainakaan gmail-osoitteisiin eivät mene läpi, joten rekisteröinnin yhteydessä lähetettävä tunnusten aktivointiviesti ei koskaan saavu perille. Tällaisessa tilanteissa ole yhteydessä sähköpostitse info@subaruclubfinland.net niin katsotaan tunnusten aktivointi kuntoon.

Lisäksi uusien clubin jäseniksi liittyvien maksu kattaa myös vuoden 2024.

Turvavyö jumissa

Spoilerit, mittarit, ohjauspyörät, äänentoisto, varashälyttimet jne.
MariaKatti
Viestit: 13
Liittynyt: 04 Kesä 2020, 14:50
Paikkakunta: Kakskerta/Turku

Turvavyö jumissa

ViestiKirjoittaja MariaKatti » 28 Huhti 2021, 01:07

Käynyt nyt kahteen kertaan niin, että kartanlukijan, eli puolison turvavyö ei lähde kelautumaan auki. Eka kerta oli aika inhottava,, kun tietysti se teki tempun kun olin jp liikkeellä ja se ei saanut vyötä liikkeelle. Sitten oli siirryttävä takaistuimelle. Myöhemmin vyö alkoi taas toimia. Nyt taas sama juttu. Löysin ohjevideon jossa vyö vaihdetaan, Outback 2012, pätee varmaan Legacy 2006. Mistä tämä johtunee? veikkaisin itse likaa, ja sellaista töhnää ja paikat jumissa? Ei heti haluais vaihtaa mekanismia pois. Olisko kokemusta?
Subaru Legacy Wagon 3.0 R spec-b 2006
:driving-girl:

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija