Vauhtiveikot.fi: Tuning- ja viritysosat netistä

Yritysten suorittama mainonta ja myynti-ilmoitukset tai muu yritystoimintaan rinnastettava myyntitoiminta.
Vauhtiveikotfi
Viestit: 1
Liittynyt: 08 Elo 2021, 17:08

Vauhtiveikot.fi: Tuning- ja viritysosat netistä

ViestiKirjoittaja Vauhtiveikotfi » 08 Elo 2021, 17:35

Vauhtiveikot.fi on tuore tuning- ja viritysosien maahantuoja ja verkkokauppa. Valikoimamme kattaa lähes 20 000 tuotenimikettä, keskittyen alustan-, pakoputkiston- ja moottorin viritysosiin. Tavoitteenamme on tarjota kilpailukykyisiä tuotteita useista eri hintaluokista.

Vauhtiveikoilla asioidessasi sinulla on aina täysi 30 päivän palautusoikeus, jonka aikana voit palauttaa tilauksesi ja saada rahat takaisin. Toimitamme kaikki yli 150 euron tilaukset ilmaiseksi.


Alla kolme kiinnostavaa poimintaa tuotevalikoimastamme:

Maxspeedingrods-alustasarjat

Kuva

Maahantuomamme Maxspeedingrods-alustasarjat asettuvat haastavaan noin 400 euron hintaluokkaan, mutta pystyvät luomaan silti luomaan tiukemman alustan ilman kivirekimäisiä sivuoireita. Saatavilla joihinkin malleihin myös camber- ja jäykkyyssäädöillä. Maxspeedingrods-alustasarjat Subaru-malleihin.

Lazer-lisävalopaneelit

Kuva

Verkkokaupastamme löydät Lazer-lisävalopaneelit erittäin kilpailukykyisillä, jopa -25% hinnoilla (Ovh-hinnasta laskettuna). Lazerin valot ovat tunnettuja niiden kestävyydestä ja valotehosta.

Ulter Sport -äänenvaimentimet

Kuva

Ulter Sport -äänenvaimentimet tarjoavat rouheampaa, mutta sivistynyttä äänimaisemaa. Saatavilla useilla eri leveyksillä. Katso kaikki erittäin kilpailukykyisesti hinnoitellut Ulter Sport -vaimentimemme Subaru malleihin. Nyt lähtee edullisesti :headbang:

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa