HUOM!!! Uudet foorumille rekisteröityvät käyttäjät tai vanhat jotka jostain syystä tarvitsevat tunnusten uudelleenaktivoinnin (esim. joidenkin profiilitietojen muutoksen johdosta).

Toistaiseksi palvelimen viestit ainakaan gmail-osoitteisiin eivät mene läpi, joten rekisteröinnin yhteydessä lähetettävä tunnusten aktivointiviesti ei koskaan saavu perille. Tällaisessa tilanteissa ole yhteydessä sähköpostitse info@subaruclubfinland.net niin katsotaan tunnusten aktivointi kuntoon.

Lisäksi uusien clubin jäseniksi liittyvien maksu kattaa myös vuoden 2024.

Race.fi: Moottorin osat

Yritysten suorittama mainonta ja myynti-ilmoitukset tai muu yritystoimintaan rinnastettava myyntitoiminta.
Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 25 Touko 2016, 17:24

Bosch EV14 suuttimet saatavilla

Polttoainepuolella otettiin valikoimaan Bosch EV14 suutinten koko linjasto.

Kuva

Bosch EV14 suuttimet ovat suosittu ja hyväksi havaittu tuote sillä sen isotuottoisemmatkin suuttimet tuottavat hyvän sumun jolloin auton säätö pintakaasulle ja tyhjäkäynnille on mahdollista tarkasti. Kauppaamme on listattu 14 suosittua EV14 suutinta kokoluokassa 300 - 2000cc. Myös liittimet, jatkoholkit ja muut oheistuotteet ovat tuttuun tapaan saatavissa saman katon alta täältä Pornaisista.

Bosch EV14 suuttimet löytyvät tuosta:
»» Race: Bosch EV14 suuttimet

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 18 Heinä 2016, 17:22

Jäähdytystä

Davies Craig sähköisellä vesipumpulla vesi kiertää koneessa luotettavasti ja varmasti :)

[url=linkki tuotteeseen]Kuva[/url]

Davies Craigin mallistoon kuuluu 15-150l minuutissa tuottavat vesipumput, pienimmät muovirungolla ja järeämmät tietenkin kestävästä alumiinista valmistettuna. Pumppuja saadaan sekä säätimen kanssa tai ilman, ihan riippuen siitä millainen tarve on.
Säätimellä voit muuttaa flektin ja vesipumpun nopeutta, sekä asettaa halutun lämpötilan. Suosituimmat pumppu mallit tällä hetkellä ovat 130 ja 150, suoraan toki varastosta useampinkin kappale.

Pienemmät Davies Craig mallit sopivat oivasti auton lisäksi esimerkiksi moottoripyöriin ja muihin pienempiin nestejäähdytteisiin moottoreihin.
Meiltä löydät myös Mishimoto jäähdyttimet vesipumppujen kaveriksi moneen automalliin.

Tutustu jäähdytykseen verkkokaupassamme:
»» Race: Davies Craig sähköiset vesipumput
»» Race: Mishimoto jäähdyttimet
»» Race: Red Line Water Wetter
»» Race: Mishimoto termostaatillinen öljynjäähdyttimen laippa
»» Race: Mishimoto in-line termostaatti

[url=*linkki suomenkieliseen uutiseen*]Kirjoitus sivuillamme[/url]

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 04 Elo 2016, 16:55

Polttoainepuolen tarvikkeita hyvin hyllyssä

Lienee sanomattakin selvää että meillä on reilusti pumppuja hyllyssä, sillä sen verran oleellinen tuotekkin bensapumppu toki on. Sanotaanpa kuitenkin.

Kuva

Pumppuvalikoima voidaan jakaa kahteen ryhmään, eli ulkoisiin ja sisäisiin bensapumppuihin.

Sisäisten mallien myyntikärkeä johtaa edelleen Walbro 255 pumppu joka toimitetaan joko mallikohtaisen asennussarjan kera, tai universaalina tarvittaessa ilman sarjaa. Tämä on hyvä peruspumppu joka on muodostunut jo eräänlaiseksi käsitteeksi monen auton virityksessä.

Samasta sarjasta löytyvät myös Aeroflow sisäiset pumput jotka ovat mitoiltaan Walbron 255 mallia vastaavia ja saatavana jopa 340litran tuotolla. Kaikki Aeroflow pumput on tehty keraamisilla sisuskaluilla, ja isommat versiot sopivat myös E85 kanssa käytettäväksi. Lisäksi löytyy (hyllystä) toki Walbron E85 ja 400lph sisäisiä pumppuja.

Ulkoisisten valikoimassa ovat perinteinen Bosch 044 pumppu sekä Aeroflown ja Walbron ulkoiset pumput.

Tällä verkkokauppaan listatulla valikoimalla katetaankin useimpien virittäjien tarpeet, ja jos ei kateta, niin toki me saadaan sitten vielä jytkympiä pumppuja jos tuntuu että mikään ei riitä.

Koko pumppuvalikoima tosiaan löytyy tuosta:
»» Race: Bensapumput

Lisäksi ihan hyllykamana meillä on säädettävä bensanpaineensäädin sekä 8mm bensansuodatin joka on katsottu tarvikekatalogeista vähintäänkin riittävästi virtaavaksi. Toki meiltä saa sitten mm. Turbosmartin säätimiä ja muuta hilpettä joilla bensapuolen hifistely onnistuu sitten ihan vimpan päälle.

Kaikki myymämme pumput ovat aitoja tuotteita ja niillä on myös toimintatakuu. Pumppu - tai bensapuoli yleensä - tykkää puhtaudesta. Siksi on ihan takuun edellytyksistä alkaen fiksua pestä tankki kunnolla ja pumppujen osalta viedä pumpulle kunnon virtajohdot. Nämä kun muistaa ja valitsee E85 käyttöön siihen soveltuvat mallit, on bensapuoli käytännössä ikuinen. Nimim. kymmenettä vuotta walbro 255 pörisemässä.

-Wille

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 17 Elo 2016, 16:34

Nokkavalikoima

Meiltä Racelta löytyy laajasti nokka-akseleita moniin automalleihin katukäytöstä kisakäyttöön!

Kuva

Nokka-akseli on yksi tärkeimmistä moottorin osista ja varsinkin vapaahengittävissä moottoreissa yksi keinoista jolla saadaan autoon lisää potkua, jos turbottaminen ei tule kysymykseen.

Meiltä löytyy muun muassa Kelford, Newman Cams, Cat Cams, Tomei ja HKS merkkisiä nokka-akseleita - kaikilta merkeiltä löytyy kestäviä vaihtoehtoja sekä kadulle että radalle, ihan omien tarpeiden mukaan.

Tutustu nokkavalikoimaan verkkokaupassamme:
»» Race: Nokka-akselit


Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 31 Loka 2016, 15:03

Moottorin osapaketit

Racelta saat moottorin osat myös pakettina tarvittaessa jopa osamaksulla.

Kuva

Talven aikana rakennellaan mitä mielenkiintoisimpia projekteja. Erityisesti moottoripuolen osat menevät talvikaudella pakettina: männät, kanget, laakerit, pultit, tiivisteet, jakopää ja tapauksesta riippuen kytkin ovat melko yleinen peruspaketti jolla pääsee jo pitkälle.

Kertaostoksena moinen setti voi olla hinnaltaan sellainen ettei sitä ihan suoraan lompsasta löydy. Tähän löytyy lääkkeeksi osamaksu jota voi hakea suoraan verkkokaupasta haluamalleen määrälle. 10 vuoden kokemuksella osapaketteja on kasattu lukemattomia määriä. Kerro mitä moottoria rakennat ja mitkä ovat tavoitteesi - me tarjoamme muutaman vaihtoehdon järkevistä paketeista. Osapaketti tulee myös edullisemmaksi kuin erikseen ostetut osat, sillä isommassa kertakaupassa voidaan yksittäisestä osasta hivenen nipistää.

Pakettiin voidaan tietenkin sisällyttää myös osia joita ei yllä mainittu - alustasarjasta ja nokista vaikka plx laajakaistaan tai lukkoperään.

Pyydä tarjous myynnistämme
Tarjouksen saat helposti myynnistämme. Mainitse viestissäsi auto, moottori jota rakennat sekä tavoitteesi.

Osamaksusta löydät tietoa toimitus- ja maksutavat -sivulta.

-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 12 Joulu 2016, 17:02

Katsaus moottorin osiin

Viime viikkoisen putkistokatsauksen innoittamana väsättiin toinen samalla kaavalla, mutta tällä kertaa moottorin osista.

Kuva

Männät

CP Pistons:
CP pistons jenkkifirma Carillon tytäryhtiö joka valmistaa todella laajasti takomäntiä Japanilaisista Eurooppalaisiin yli 18 vuoden kokemuksella. CP Pistons valmistaa ja on erikoistunut myös mittatilausmäntiin, jonka vuoksi CP Pistonsilta löytyy käytännössä mäntiä ihan mihin vain. CP Pistonsille voi kysellä tarjousta näppärästi puhelimitse tai sähköpostitse.
»» Race: CP Pistons takomännät

Supertech:
Supertech männät ovat suosituimmat takomännät meillä, ne tarjoavat erinomaisen hintalaatusuhteen varsinkin harrastuspiireissä kuitenkaan laadusta tinkimättä. Supertech valmistajana on toiminut yli 40 vuotta, joka takaa että männät ovat varmasti käyttöösi sopivat ja laadukkaat. Supertech toimittaa mäntiä CP Pistonsin tavoin myös mittatilauksella, eli Supertechin valikoima kattaa mittatilauksen huomioon ottaen kaikki tarpeet. Supertechin valikoimaa löytyy suoraan meidän verkkokaupasta tai kysymällä myynnistämme.
»» Race: Supertech takomännät

Wiseco:
Wiseco on tunnettu jenkkiyritys joka valmistaa huippulaadukkaita takomäntiä lähes kaikkiin yleisimpiin viritys tai vakiomoottoreihin, Wiseco on todennäköisesti myös maineikkain takomäntien valmistaja valikoimassamme ja ei turhaan - Wisecon männät ovat erittäin hyvällä hintalaatusuhteella ja yleensä jokaiseen käyttöön löytyy sopivat männät. Verkkokauppamme valikoima kattaa tällä hetkellä suosituimmat Wiscon mäntäsarjat, muita sarjoja saa kysymällä myynnistämme puhelimitse tai sähköpostitse.
»» Race: Wiseco takomännät

Kiertokanget

Eagle:
Se suosituin kiertokanki meidän valikoimasta. Eaglen kiertokanget tarjoavat hyvän hintalaatusuhteen kaikenlaisiin moottoreihin, oli kyseessä sitten tiukasti viritetty kisamotti tai ihan vakio harrastepelin koneremontti. Eaglen tuotteille pystyy tiedustelemaan tarjousta suoraan meidän myynnistä.
»» Race: Eagle kiertokanget

Carillo:
Carillon takokiertokanget ovat lajinsa parhaimmistoa yli 50 vuoden kokemuksella, tinkimätön laatu ja kestävyys takaavat varmasti kestävän moottorin jotka on luotu äärimmäisiin olosuhteisiin. Carillon kiertokanget ovat suunnattu nimeonomaan tiukasti viritettyihin moottoreihin, jossa kanget altistuvat normaalia kovemmalle rasitukselle, esimerkiksi kiihdytysautot. Carillon kiertokankia voi kysellä suoraan myynnistämme sähköpostitse tai kilauttamalla.
»» Race: Carillo kiertokanget

Arrow:
Arrow valmistaa etenkin kilpamoottoreihin tarkoitettuja hieman hinnakaampia High-End kiertokankia kun halutaan vain parasta ja kompromissikään ei ole vaihoehto. Arrowin valikoima löytyy meiltä kokonaisuudessaan ja tarjousta voi kysellä suoraan meidän asiakaspalvelusta vaikka puhelimitse.
»» Race: Arrow kiertokanget

Nokka-akselit

Cat Cams:
Cat Cams on melkein kaikkien tuntema Belgialainen moottoriosien valmistaja jolta löytyy hyvä valikoima nokka-akselita kaikenlaiseen käyttöön alkuperäisten jousien ja nostajien kanssa sopivista miedoista katunokista täysverisiin kisanokkiin. Jäävuorenhuipun joka pitää yllä suosituimmat tuotteet löydät suoraan meidän verkkokaupasta, muita tuotteita voi kysellä myynnistämme.
»» Race: Cat Cams nokka-akselit

Kelford:
Kelford valmistaa etenkin Japanilaisiin nokka-akseleita, esimerkiksi Nissan 200sx, Nissan Skyline ja Toyota Supraan. Kelfordin valikoima kattaa myös Eurooppalaisia autoja, muun muassa BMW ja joitain VAG konsernin tuotoksia. Kelfordia ei suoraan verkkokauppaa ole listattu, mutta tarjousta voi kysellä soittamalla tai laittamalla sähköpostia.
»» Race: Kelford nokka-akselit

Newman Cams:
Newman Cams on laadukas Brittivalmistaja vankalla kokemuksella jonka valikoimasta löytyy nokka-akseleita paljon Eurooppalaisiin autoihin, muun muassa Ford Sierraan, BMW E30 ja E36 autoihin. Newman Camsiltä löytyy myös mukavasti nostajia ja venttiilijousia nokkien kaveriksi.
»» Race: Newman Cams nokka-akselit

Tomei:
Tomei on nimenomaan Japanilaisiin autoihin erikoistunut Japanilainen valmistaja joka valmistaa nokkia muun muassa suosittuihin Nissan 200sx ja Skyline malleihin joista on saatavilla vielä jopa erityyppisia nokkia aina käyttötarkoituksen mukaan.
»» Race: Tomei nokka-akselit

HKS:
HKS on Japanilainen muun muassa nokka-akseleiden valmistaja vankalla kokemuksella. HKS nokkavalikoima kattaa varsinkin suositut Japanilaiset viritysmoottorit kuten SR20 ja RB25.
»» Race: HKS nokka-akselit

Venttiilit ja jäykät venttiilijouset

Supertech:
Supertechin valikoimasta löytyy kestävempiä venttiileitä ja jäykkiä venttiilijousia moottoreihin joissa vakioita ei enään voida käyttää. Supertechin venttiilit ovat kevyet ja vahvat kilpaventtiilit jotka kestävät rasitusta huomattavasti enemmän kuin vakiot, jolloin moottorikin on kestävämpi eikä venttilien kestävyydestä tarvitse huolehtia. Jousista löytyy single ja tuplajousia, riippuen käyttötarkoituksesta.
»» Race: Supertech venttiilit
»» Race: Supertech venttiilijouset


Kuva


Tiivisteet, pultit ja laakerit

Cometic tiivisteet:
Cometic valmistaa laadukkaita tiivisteitä suoraan alkuperäisten tilalle, suosituimpana valikoimassamme on Cometicin metalliset kannentiivisteet. Cometiciltä löytyy myös yläkerran, alakerran ja koko moottorin tiivistesarjoja tarpeesta riippuen. Varastoimme yleisimmät Cometicin tiivisteet esimerkiksi 200sx, Skyline ja Supra. Cometicin valikoimaa löytyy aika paljon verkkokaupastamme kattaen myydyimmät ja yleisimmät moottorit.
»» Race: Cometic tiivisteet

ARP pultit:
ARP on iso jenkkifirma, joka valmistaa kestäviä pultteja kun kompromissi ei ole vaihtoehto. ARP valmistaa pultteja muun muassa, kiertokankiin, sylinterikansiin ja vauhtipyöriin. ARPit ovat käytännössä aina venymättömiä ja uudelleenkäytettävissä. ARP pultit löytyvät suoraan verkkokaupastamme tai myynnistämme sähköpostitse tai puhelimitse.
»» Race: ARP pultit

Yhteenvetona me saadaan käytännössä kaikki tarvittavat osat hyvän moottorin rakennukseen - pakettitarjousta kaikille tarvittaville osille kannattaa kysellä myynnistämme, me tehdään aina hyvä ja kilpailukykyinen tarjous!

»» Race: Moottorin osat
»» Race: Venttiilikoneisto


Kirjoitus sivuillamme

-Race.fi / Riku

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 13 Joulu 2016, 17:12

Mishimoto

Kuva

Mishimoto mallikohtaiset alumiinijäähdyttimet
Mishimoton moottorinjäähdytin on mallikohtainen ja laadukkaasti valmistettu että viimeistelty. Mishimoton jäähdytysteho on alkuperäistä jäähdytintä reilusti parempi ja varsinkin erittäin hyvä kompromissi jäähdyttimelle hintansa puolesta. Mishimotossa on myös isompi vesitilavuus ja täten rutkasti parempi teho jopa liikennevaloissa seisoessa. Jäähdyttimistä löytyy myös mitta pdf, josta pääsee valitsemaan sopivaa jäähdytintä myös mitoilla.
»» Race: Mishimoto alumiinijäähdyttimet


Mishimoto välijäähdyttimet
Mishimoton välijäähdytin pitää ahtimeen menevän ilman viileänä, mikä tarkoittaa sitä että mitä viileämpää ahdettava ilma on, sitä enemmän sitä voidaan moottoriin myös ahtaa. Mishimoto on oiva valinta välijäähdyttimeksi, sillä se virtaa ja jäähdyttää reilusti enemmän kuin vakio. Välijäähdyttimet löydät suoraan mitoilla ja sen takia ne sopivatkin melkein mihin kokoonpanoon tahansa.
»» Race: Mishimoto välijäähdyttimet

Mishimoto flektit, klemmarit ja letkut
Mishimoton valikoima kattaa myös reilusti flektejä, letkusarjoja, silikoniputkia, silikonisupisteita ja klemmareita. Ne löydät myös näppärästi suoraan verkkokaupastamme.
»» Race: Mishimoto tuotteet


Kirjoitus sivuillamme

Race.fi / Riku

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 19 Tammi 2017, 16:18

Kartiosuodattimien hyllyvalikoima

Hyllyvalikoima meillä painottuu aika laajaan kattaukseen erilaisia osia, ja hyvänä esimerkkinä siitä on K&N kartiosuodinten hyllyvalikoima. Hyllyssä pidetään muutamaa eri kokoista 3" ja 4" suodatinta jotka käytännössä kattavatkin 90% kartiosuodinten myynnistä.

Kuva

Koko lista kartiosuodattimista on jo älyttömän pitkä. Kokoja löytyy alle tuumaisista jopa yli kuuden tuuman kauluksiin eri pituisina ja tarvittaessa kulmaliitoksin. Näitä kannattaa kysellä lähinnä myynnistä jos tarpeet ovat tavanomaisesta poikkeavia.

Allaolevasta linkistä löytyy kartiosuodinten hyllyvalikoima. Lisää sitten myynnistä ellei noilla pärjää.
»» K&N Kartiosuodattimet

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 26 Tammi 2017, 16:08

Race.Fi tuotteiden varastontäydennys saapui

Race.Fi tuotteiden uusi kuorma noudettiin aamulla lentokentältä. Kuormassa tuli reippaasti pätevää tavaraa kuten bensanpaineen säätimiä, kaasuläppiä, imusarjoja, suodattimen siirtosarjoja ja isoja öljynjäähdyttimen kennoja.


Bensanpaineen säädin mittarilla, 59.00 €

Kuva

Ruiskuautoihin ja turbokäyttöön soveltuva lineaarinen säädin jossa kyljessä mittari.

»» Bensanpaineen säädin mittarilla


Pikalukot konepeltiin tai konttiin, 59.00 €/pari

Kuva

Pari pikalukkoja konepellin tai muiden luukkujen nopeaan lukitsemiseen ja taattuun paikallaan pysyvyyteen. On näistä sovellettu lukkoja jopa puskureihin, eli mielikuvitus on rajana.

»» Konepellin pikalukot


Öljynsuodattimen siirtosarjat 169.00 € ja öljynjäähdytinsarjat 129.00 €

Kuva Kuva

Öljynsuodattimen siirtosarjaa voi käyttää myös öljynjäähdyttimen asentamiseen, sillä se sisältää kolme teräspunos letkua. Öljynjäähdytinsarjassa seuraa kaksi letkua. Kummassakin sarjassa seuraa M20 ja 3/4-16 UNF sovitteet jotka kattavat useimmat kierrettävällä suodattimella varustetut automallit.

»» Öljynsuodattimen siirtosarja
»» Öljynjäähdytinsarja


Öljynjäähdyttimen kennot 79.00 - 99.00 €

Kuva

Kennot saatavissa 13- ja 25-rivisenä. Paksuus 50mm. Lisätiedot ja tarkat mitat sivuillamme.

»» Öljynjäähdyttimen kennot


Vaihdevälin lyhentimet 59.00 €

Kuva

Lyhentimiä löytyy useisiin eri merkkeihin ja malleihin. Tarkka lista sopivuuksista niinikään sivuillamme.

»» Vaihdevälin lyhentimet


Dumpit 59.00 €

Kuva
Kuva
Kuva

Edukasta pihinää laippa- tai letkukiinnitteisenä.

»» Laippakiinnitteinen dumppi
»» Letkukiinnitteinen bypass
»» Letkukiinnitteinen dumppi


Billet kaasuläpät 65 - 100 mm alk. 129.00 €

Kuva

65, 70, 80, 90 ja 100 mm kaasuläpät. Kätisyys eli anturikehän ja tullan puoli vaihdettavissa, ja sisältää myös paksun laipan.

»» Billet kaasuläpät


Muunmuassa tälläisiä löytyy tuoreen kuorman ansiosta taas reippaasti varastosta! Hyllystä löytyy myös imusarjoja suosittuihin kisakoneisiin kuten 2JZ ja RB.

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 25 Huhti 2017, 16:07

ACL öljypumput
Verkkokaupassa nyt ACL Duraglide sekä Race seriesin öljypumput saatavilla.

Kuva

ACL öljypumppuja nyt saatavilla duraglide ja race seriesinä! Duraglide series on vakion korvaava, valmistettu OEM specseillä ACL brändien alaisuuteen.
Race series / High performance pumput ovat suurteho malleja, näitä vain toistaiseksi Honda/Subarun malleihin saatavilla.


Tutustu ACL öljypumppuihin verkkokaupassamme:
»» Race: ACL öljypumput

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 27 Huhti 2017, 16:43

Mishimoto öljynkeruusäiliöt
Verkkokaupassa nyt öljynkeruusäiliöt 2 tai 3-porttisena Mishimotolta.

KuvaKuva

Öljynkeruusäiliö asennetaan huohotinputkien väliin puhdistamaan huohottimissa kulkevaa ilmavirtaa. Tämän etuna välijäähdytin, ahdin seekä imusarja pysyvät puhtaampina ja mm. välijäähdyttimen teho pysyy alkuperäisissä specseissä.
Mishimoton keruusäiliöissä on sisällä loiskelevy, sekä suodatin. Ne pitävät huohottimen huomattavasti pelkkää "purkkisäiliötä" puhtaampana.

Keruusäiliö tulee tyhjentää alkuun 1000km välein, kunnes olet varma autosi vaatimasta tyhjennysvälistä.

Mishimotolta on saatavilla yhdellä sisääntulolla ja yhdellä tai kahdella ulostulolla (2 tai 3-porttinen säiliö).

Tutustu öljynkeruusäiliöihin verkkokaupassamme:
»» Race: Mishimoto öljynkeruusäiliöt

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 08 Touko 2017, 15:14

K&N hinnasto päivitetty verkkokauppaan
Verkkokaupan K&N tuotteiden hinnat on nyt päivitetty uusimman hinnaston mukaiseksi.

Kuva

Hintamuutoksia tapahtuu useasti, eivätkä vanhat listat enää oikein palvelleet tämänpäiväistä hintatasoa.
Kaikkien K&N tuotteiden hinnat on päivitetty 2017 hinnaston mukaisesti. Useat tuotteet saivat samassa myös entistä kuluttajaystävällisemmän hinnan.


K&N tuotteista löytyy paljon erilaisia ilmanottoon liittyviä osia, kuten mallikohtaiset paneelisuodattimet, ilmanottosarjat, öljynsuodattimet sekä liuta erilaisia kartiosuodattimia.
Yleisiä filsuja ja huoltosarjoja löytyy meiltä hyvin omasta hyllystä mukaanlukien kartiosuodattimet isoon ja pieneen tehonnälkään.


Tutustu K&N tuotteisiin verkkokaupassamme:
»» Race: K&N paneelisuodattimet
»» Race: K&N kartiosuodattimet
»» Race: K&N ilmanottosarjat
»» Race: K&N öljynsuodattimet
»» Race: K&N huoltosarjat
»» Race: K&N Power Kleen


Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 13 Kesä 2017, 16:50

NGK ja Brisk sytytystulppia reilusti varastossa

Brisk ja NGK tulppien menekki on kasvanut mukavasti tasaiseen tahtiin ja ihan hiljattain saapui lisäkuormaakin hyllyn päälle.

Kuva

Brisk ja NGK tarjoavat molemmat tulppavaihtoehtoja sekä vakio että virimoottorille ja esimerkiksi Briskillä on erityisesti turboautoille suositeltua kaksikärkistä DS-tulppaa. Verkkokauppa ja myymälä kattavat tämän hetken suosituimmat tulppamallit molemmilta valmistajilta, mutta tietenkin kummankin valmistajan koko valikoima on saatavissa.

Molemmilta valmistajilta löytyy hakukoneet oikeiden tulppien löytämiseksi, mitä enemmän autoa on viritelty sitä kylmempää tulppaa koneeseen laitetaan.
»» Brisk hakukone
»» NGK hakukone

Tästä pääset katsomaan tulppavalikoimaamme:
»» Race: Sytytystulpat

-Race.fi / Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 14 Kesä 2017, 16:48

K&N suotimia saapui reilusti hyllyyn!

K&N kartiosuotimia liikkuu aika miehekästä tahtia, joten otettiin niitä vähän reilummalla kädellä myös varastoon.

Kuva

Suotimia löytyy varastosta
3" kaulalla 6 ja 8 tuumaa pitkänä.
4" kaulalla 9 ja 12 tuuman mittaisena.
»» K&N kartiosuodattimet.

Ahtaisiin paikkoihin löytyy tietenkin HKS sienifilsua:

Kuva
»» HKS 3" sienisuodatin.


Lisäksi K&N valikoimasta löytyy tietenkin intake -sarjoja, paneelisuotimia vakiopaikalle sekä varsin päteviä öljynsuodattimiakin.
»» K&N paneelisuodattimet.
»» K&N intake sarjat.
»» K&N öljynsuodattimet.



Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 05 Heinä 2017, 16:22

K&N suodattimia moneen lähtöön!

K&N suodatin on käytännössä yksi helpoimmista piristyksistä ja parannuksista mitä autoon voi tehdä.

Kuva

K&N on yhdysvaltalainen suodattimien valmistaja, jonka valikoimista löytyy ilman ja öljynsuodattimia lähes kaikkiin autoihin. K&N löytyy ihan perus paperifiltterin tilalle laitettavia paneelisuodattimia tai sitten omiin tarpeisiin muokattavia kartiofilttereitä useassa koossa. Valikoimista löytyy myös ilmanottosarjoja, jotka sisältävät käytännössä kaiken asennukseen vaadittavan palikan, eli ilmanottosarja korvaa lyhkäisyydessään alkuperäisen ilmansuodatinkotelon putkineen päivineen, myös antureiden paikat löytyvät samalla tavalla kuin alkuperäisessäkin. K&N öljynsuodattimet taas ovat omiaan varsinkin kisakäyttöön, sillä suodattimien päästä löytyy mutteri jonka avulla suodatin saadaan hyvinkin kivuttomasti ja nopeasti irti.

K&N ilmansuodattimet ovat tosiaankin täysin huollettavia ja niillä onkin miljoonan mailin / 10 vuoden takuu. Ilmansuodatin huolletaan sille tarkoitetulla huoltosarjalla, joka sisältää pesuaineen ja suodatinöljyn - eli pesu, kuivaus ja öljy päälle. Käytännössä suodattimen huoltaminen ei ole rakettitiedettä ja apuja huoltamiseen löydät K&N tuoteselosteesta meidän verkkokaupasta sekä myynnistämme esim sähköpostitse. Pidämme varastossa kaikki suosituimmat kartiosuodattimet ja hiljattain saimmekin hyllyn täytettä kartiofilttereiden tiimoilta, myös useimmat ja suosituimmat paneelisuodattimet saamme toimiteltua nopealla toimitusajalla omasta tai tukkurin varastosta. Uutuutena verkkokauppaan on lähiaikoina tulossa tuotelisäystä K&N huohotinsuodattimien tiimoilta.

K&N tuotteet löydät tästä:
»» K&N ilmanottosarjat
»» K&N öljynsuodattimet
»» K&N ilmansuodattimet
»» K&N kartiosuodattimet

-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 13 Heinä 2017, 16:27

Polttoainepumput pintaa syvemmältä
Ajettiin sitten bensiinillä taikka etanolilla, kevyemmällä tuotolla tai raskaammalla, polttoainepumppua löytyy joka tarkoitukseen ja tuottomäärään!

Kuva

Valikoimassamme on vain laadukkaimpia polttoainepumppuja Walbro, Aeroflow sekä Boschin valmistamana. Valikoimasta löydät aina 200-400lph tuottavat polttoainepumput myös etanolia kestävänä. Tankin sisäisenä taikka ulkoisena.
Kaikki myymämme pumput ovat aitoja tuotteita ja niillä on myös toimintatakuu. Pumppu - tai bensapuoli yleensä - tykkää puhtaudesta. Siksi on ihan takuun edellytyksistä alkaen fiksua pestä tankki kunnolla ja pumppujen osalta viedä pumpulle kunnon virtajohdot. Nämä kun muistaa ja valitsee E85 käyttöön siihen soveltuvat mallit, on bensapuoli käytännössä ikuinen.

Koska meistä on kiva tietää pintaa syvemmältäkin mitä myydää, avasimme erään rikki menneen pumpun. Mikäli kiinnostaa minkälainen sisältö pumpussa on ja miksi polttoainetankki on syytä puhdistaa, kannattaa tsekata kirjoitus kuvineen meidän sivuilta:
»» Race: Miksi bensapumppu hajoaa?

Tutustu polttoainepumppuihin verkkokaupassamme:
»» Race: Polttoainepumput

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 25 Heinä 2017, 16:53

Uutuutena K&N huohotinsuodattimet

Lisäiltiin verkkokaupan puolelle K&N valikoimista huohotinsuodattimia!

Kuva

Huohotinsuodatin on hyvä lisä huohotinsäiliön kylkeen tai vaikka venttiilikoppaan joissain virityksissä. Käytännössä paikkoihin mistä halutaan pitää ylimääräinen lika poissa, ja varsinkin tietyissä aroissa käyttökohteissa huohotinsuodatin estää varsin reilusti roskien joutumista vääriin paikkoihin. Isoimpaa K&N huohotinsuodatin mallia voidaan käyttää perjaatteessa vaikka suuremmassa kompurassa, suodatinöljykin toimitetaan tässä mallissa erikseen eli suodatin ei ole valmiiksi öljytty kuten muut - tämä siitä syystä että varsinkin kompurakäytössä kaiken ylimääräisen imemistä estetään jolloin öljykin halutaan jättää laittamatta. Yleisesti ottaen suodatinöljy kuitenkin parantaa suodattimen suodatustehoa, jolloin pienemmätkin hippuset jäävät suodattimen ulkopuolelle.

Verkkokaupan puolelle on listattu kaikista suosituimmat huohotinsuodattimet mittoineen päivineen ja kaikkia malleja niistä löytyy suoraan meidän varastosta. Mikäli sopivan kokoista suodatinta ei suosituimmista suotimista löydy, kannattaa sitä tiedustella suoraan myynnistämme vaikkapa mitoilla - K&N huohotinsuodattimia on monenlaisia, niinkuin on käyttökohteitakin. Muiden K&N tuotteiden tapaan, huohotinsuodattimetkin ovat täysin pestäviä ja uudelleen käytettäviä.

K&N huohotinsuodattimet verkossa:
»» K&N huohotinsuodattimet

-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 14 Elo 2017, 16:29

Silikoniletkuista tulossa varaston täydennystä!

Mishimoton silikonipätkiä ja mutkia tulossa reilu satsi varastoon!

Kuva

Mishimoton silikoniletkut ovat suosittu tuote jäähdyttimien rinnalla. Mishimoton pätkillä saat tehtyä varmasti kestävän ja laadukkaan "silikoniputkiston" konehuoneeseen, joka kestää tarvittaessa useammankin hevosvoiman. Pätkäthän ovat täysin universaaleja ja ne löytyvätkin meidän verkkokaupasta selkästi listattuna mittojen mukaan.

Pidämme varastossa kaikki suosituimmat koot ja muodot, kuten suorat pätkät ja 90' asteen mutkat 2, 2.5 sekä 3 tuumaisina. Itseasiassa Mishimoton silikoniletkujen tiimoilta hyllyntäytettä on tulossa loppuviikosta, joten varastosaldotkaan eivät helpolla pääse miinuksen puolelle - toki vaikka näin kävisikin, lisää saadaan tarpeen mukaan alle viikossa.

Mishimoton silikonipätkät meidän verkossa:
»» Mishimoto silikonipätkät

-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 16 Elo 2017, 16:32

Mishimoto välijäähdytin jäähdyttää varmasti

Mishimoton välijäähdyttimillä lisäjäähdytystehoa hevosvoimien noustessa!

Kuva

Välijäähdytin laskee ahtimen kuumentaman ilman lämpötilaa läpi virtaavan ulkoilman avulla. Tehokkaampi välijäähdytin takaa paremman jäähdytyksen ja silloin ilmaakin voidaan ahtaa moottorin yhä enemmän.

Mishimoton välijäähdyttimissä jäähdyttävää pinta-alaa on rutkasti, jolloin sillä saavutetaan myös maksimaalinen jäähdytysteho. Mustan värin on testattu jäähdyttävän vaaleaa tehokkaammin, ja Mishimotoahan saa tietenkin myös mustana!

Useimmat välijäähdytinmallit löytyvät meiltä suoraan varastosta ja toki tilaamalla saamme kaiken Mishimoton tuotannon nopeasti.

Mishimoton tehokkaammat välijäähdyttimet:
»» Race.fi: Mishimoto välijäähdyttimet

-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 17 Elo 2017, 17:08

Turbosmartin laadukkaat hukkaportit

Turbosmart hukkaportti takaa varmasti luotettavan toimivuuden!

Kuva

Yksinkertaisuudessaan hukkaportti päästää liikapaineet pois, mutta kuitenkaan päästämättä niitä karkailemaan - hukkaportin tehtävä on siis rajoittaa ahtopaine haluttuun arvoon. Eli hukkaportti on eräänlainen venttiili jota ohjataan ahtopaineen ja jousivoiman avulla. Jousivoima pitää hukkaportin venttiiliä kiinni, kunnes ahtopaine voittaa jousivoiman ja hukkaportin venttiili avautuu.

Kiinahukkaportin käyttäminen on ainakin ilman perusteellista tarkastusta riskaabelia, sillä mitä-sattuu -laatuinen hukkis jumittaa hyvässä lykyssä auki, ja huonossa kiinni jolloin ahdot "vähän pompsahtavat". Jokainen tietää mitä siitä voi seurata.

Jotta kaikki toimisi hyvin on erittäin tärkeää että käytössä on varmasti hyvin tehty ja oikeasti toimiva hukkaportti, kuten Turbosmart - eli laadukas hukkaportti on edullinen henkivakuutus koneelle ja ylipäätään moottorin komponenteista semmoinen missä ei kannata yrittää säästellä rahaa. Turbosmartin valikoimasta löydät hukkaportit kaikissa yleisimmissä kokoluokissa, kuten 38mm, 45mm ja 50mm.

Turbosmart hukkaportit meidän verkosta:
»» Race.fi: Turbosmart hukkaportit

-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 21 Elo 2017, 15:32

Brisk ja NGK sytytystulpat, kuinka valita oikea?
Brisk ja NGK ovat maailman johtavia tulppavalmistajia ja valikoimistahan yleensä löytyykin juuri sopivaa tulppaa jokaiseen käyttötarkoitukseen.

Kuva

Tulpan valintaan vaikuttaa moottorin vakio-ominaisuuksien lisäksi myös viritysaste. Nyrkkisääntönä voidaan pitää että virimoottoriin valitaan aina pykälää paria kylmempi tulppa kuin vakiolle, tietenkin riippuen kuinka paljon tehoa on suhteessa vakiomoottoriin. Molemmat merkit valmistavat tulppia sekä viri- että vakiokäyttöön. Suosituimpana tuotteena ovat iridium -mallit molemmilta päämerkeiltämme Brisk ja NGK, sekä Briskiltä etenkin suorasytkälle soveltuva LGS monikärkitulppa.

Lyhkäisyydessään kuumuus tai kylmyys tulpassa tarkoittaa sytytystulpan keskielektrodin kykyä johtaa lämpöä kuoreen ja sitä kautta pois tulpasta. Kylmemmässä tulpassa ns. johtavuusalue on lyhyempi ja kuumemmassa tulppamallissa taas pidempi joten kuumassa tulpassa lämpö johtuu hitaammin pois, kylmässä tulpassa taas nopeammin. NGK tulpissa lämpöarvo menee kylmemmäksi mitä suurempi numero on, eli esimerkiksi BKR7EIX on kylmempi kuin BKR6EIX. Briskillä lämpöarvo menee päinvastoin, eli mitä pienempi luku, sitä kylmempi. Pidämme yleisimmät tulppamallit aina omassa varastossa, jotta voimme tarjota aina mahdollisimman lyhyen toimitusajan.

Brisk ja NGK sytytstulpat verkkokaupassa:
»» NGK sytytystulpat
»» Brisk sytytystulpat

-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 23 Elo 2017, 15:57

Cometic tiiviste + ARP pultit
Cometic tiiviste ja ARP pultit ovat käytännössä yksi parhaimmista ellei ehdotonkin päivitys kun kasvatetaan moottorin tehoa.

Kuva

Tehojen noustessa varsinkin kannetiiviste alkaa helposti antautumaan ja usein jo ennenkuin oireita ilmenee sekä tehoja on jo nostettu, kannattaa tiivisteen kestävyydestä pitää huolta vaihtamalla Cometicin metalliseen malliin sekä kiinnittämällä se Arpin pulteilla. ARP pultit ovat kestävimpiä pultteja maailmassa koska ne ovat venymättömiä ja uudelleenkiristettäviä, toki ne kestävät myös älyttömät määrät tehoa.

Virittäessä on järkevää tehdä heti alkuunsa kaiki kerralla kunnolla, eli silloin Cometic + ARP combo on paikallaan. Laadukkaasti rakentamalla tulevaisuudessakin säästyy todennäköisesti monelta kansiongelmalta kun moottori on rakennettu kestäväksi tiivisteistä ja pulteista alkaen. Yleisimmät Cometicit ja Arpit löydät meiltä suoraan varastosta ja verkkokaupasta.

Cometic ja ARP verkkokaupassa:
»» Cometic tiivisteet
»» Arp pultti

-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 24 Elo 2017, 15:54

Huipputarkat Turbosmart ahtopaineensäätimet ja dumpit
Turbosmartin laadukkaat ahtopaineensäätimet ja dumpit toimivat tarkasti kaikissa olosuhteissa!

Kuva

Turbosmartin ahtopaineensäädin on varustettu laadukkaalla kuulajousiraknteella joka takaa ripeän ahtojen nousun säädettyyn arvoon ja pitää paineet siinä tarkasti. Ahtopaineensäätimellä voidaan nimensä mukaisesti säätää ahtopainetta halutuksi, eli yksinkertaisuusuudessaan säädin rajoittaa hukkaportille pääsevää painetta, jolloin hukkaportin aukeamispistettä voidaan säätää. Ahtopaineensäätimellä voidaan nostaa painetta, muttei kuitenkaan laskea sitä alle hukkaportin jousten määrittämän paineen.

Dumppi pihauttaa ylimääräisen ahtopaineen pois suoraan ulkoilmaan, ja by-pass puolestaan takaisin turbon imupuolelle. Siinä missä dumpin suhahtelu kertoo turbovoimasta, on by-passin huokaisu seosten ja säätöjen kannalta parempi ratkaisu kun kerran mitattu ilma ei karkaile ja sekoita seoksia.

Yleisimmät dumpit sekä ahtopaineensäätimet löydät suoraan meidän varastoilta, käytännössä koko dumppi ja säädin valikoimaa saadaan toimiteltua muutamassa päivässä.

Turbosmartin ahtopaineensäätimet ja dumpit verkossa:
»» Turbosmart ahtopaineensäätimet
»» Turbosmart dumpit

-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 06 Syys 2017, 15:38

K&N ilmasuodattimella pienempi kulutus ja parempi hyötysuhde!
K&N filttereillä moottori saa edemmän ilmaa ja vastus pienenee suodattimen huokoisemman, mutta suodattavamman rakenteen ansiosta.

Kuva

Miksi K&N ilmansuodatin? K&N suodattimet ovat elinikäisiä ja varustettu miljoonan mailin takuulla, eli käytännössä kestävän auton eliniän. K&N suodattimen hankkiminen voidaan myös ajatella eräänlaisena ekotekona, sillä suodatinhan on ikuinen ja putsattava joten sitä ei tarvitse koskaan vaihtaa - verrattuna siihen että paperisuodatin vaihdetaan yleensä noin kerran vuodessa tai kun kilometrejä on ajettu x määrä. Vapaammin virtaava suodatin säästää myös polttoainekuluissa, sillä moottori käyttää paljon vähemmän voimaa ilman imemiseen kuin normaalilla paperisuodattimella.

Vapaavirtaussuodatin on myös yksi helpoimmista ellei jopa lähtökohta kun autoa aletaan virittelemään - ilmansaanti on kuitenkin virityksen a ja o. Tiukempaan virityskäyttöön ja silloin kuin alkuperäistä koteloa ei ole enään mahdollista käyttää, löytyy valikoimista ja varastosta myös 3 ja 4 tuuman kartiosuodattmia, jotka päästävät ilmaa tarpeeksi läpi vielä 1000hv tehoissa. Yhteenvetona K&N on erittäin monikäyttöinen suodatin, haluttiin sitten huolettomuutta ilmansuodattimen kanssa vaikka ammattiliikenteessä tai tarpeeksi virtausta tarjoavaa kartiosuodatinta kilpuriin.

K&N suotimet verkkokaupassa:
»» Race.fi: K&N paneelisuodattimet
»» Race.fi: K&N ilmanottosarjat
»» Race.fi: K&N kartiosuodattimet
»» Race.fi: K&N huohotinsuodattimet
»» Race.fi: K&N huoltosarja

-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 11 Syys 2017, 16:06

Thermo Tec - lämpöeristesukat

Thermo Tec valmistaa myös erittäin käytännöllistä lämpösukkaa muun muassa johdoille.

Kuva

Thermo Tec tekee perus lämpönauhojen lisäksi tosi näppäriä eristesukkia johdoille, joita kannattaa käyttää esimerkiksi laajakaistoja, lambda-antureita, latureita ja startteja asennettaessa tai muulloinkin kun konehuoneeseen vedetään johtoja ja halutaan varmistaa niiden kestävyys kovimmissakin lämmöissä. Lämpösukkaa löytyy thermolta 6-13mm, 15-25mm, 28-38mm, 38-50mm ja 50-63mm koossa, joten isoinkaan vahvarille menevä virtajohto ei jää hifiasennuksessa suojaamatta ja poppi soi vielä moottorin ollessa lämmin ;)

Thermo Tec lämpöeristeet verkkokaupassa:
»» Thermo Tec lämpöeristeet

-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 20 Syys 2017, 16:39

Davies Craig sähköiset vesipumput

Sähköiset vesipumput boosteriksi tai vakiopumpun korvaavaksi. Saatavilla usealla eri tuottomäärällä sekä kontrollerin kanssa.

Kuva

Davies Craig vesipumppu voidaan asentaa alkuperäisen rinnalle tai niin että alkuperäinen pumppu poistetaan täysin. Etuna sähköisessä vesipumpussa vakioon nähden on pienempi tehohäviö etenkin paljon kiertävissä moottoreissa.
Pumpun nopeutta sekä päälläoloa voidaan ohjata niin, että se jää haluamaksesi ajaksi päälle sammutuksen jälkeen.

Pumppuja on useampaa eri mallia, työkoneiden ja pienitehoiste moottoreiden 15 l/min tuottavasta boosteripumpusta aina 150 l/min suurtehopumppuun.
Pumppujen materiaali on alumiinia (suurituottoiset) tai nylonia (boosterit).

Kuva
Controllerilla voit säätää tuulettimen ja vesipumpun nopeutta - halutun moottorin lämpötilan 70 - 95 asteen väliltä, 5 asteen portain.

Kuva
EWP115, EWP130 ja EWP150 malleihin on saatavana myös monikäyttöinen asennuskannake joka säästää vaivaa ja takaa pumpulle tukevan kiinnityksen.

Tutustu Davies Craig vesipumppuihin verkkokaupassamme:
»» Race: Davies Craig sähköiset vesipumput

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 15 Marras 2017, 14:53

Walbro pumput: hyllysuosikit
Walbro: Yksinkertaisesti viripumppujen markkinajohtaja, ja näitä tuli GSS341 ja GSS342 malleina varastoon runsain määrin.

Kuva

Walbro pumput ovat bensapuolella varmaankin se juttu sillä niitä vaan menee, menee ja menee. Varmaan ihan syystä, sillä pirun hyviä pumppujahan nuo ovat.

Walbron GSS341 ja GSS342 pumppujen kaveriksi löytyy moneen autoon mallikohtainen asennussarja jolla pumppu tipahtaa alkuperäisen tilalle varsin kivuttomasti. Yleismallinenkin sarja - joka oikeasti on eräs Nissanin sarja sihdin osalta - on, jolla pumppuja on asennettu mm. moneen kolmossarjan Bemariin ja muihin autoihin joihin mallikohtaista sarjaa ei ole tarjolla.

Yllämainittuja pumppuja saapui meille juuri mukava kasa, joten hyllystä jäbät löytyy!

Bensapumput - niin Walbrot kuin Aeroflow ja Bosch - löydät tuosta:
»» Race: bensapumput

Ja niin, jos kiinnostaa miltä pumppu näyttää sisältä, lueppa tämä. Normaalisti pumppua ei ole tarkoitettu avattavaksi, ja tämänkin kuvasarjan napsimiseen tarvittiin kameran lisäksi mm. rälläkkä, rautasaha, viilapenkki ja vasara - noin muutaman mainitaksemme.
»» Miksi bensapumppu hajoaa ja miltä se näyttää sisältä?

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 20 Marras 2017, 16:02

Davies Craig vesipumppujen hinnat laskivat
Uuden hinnaston ja suotuisan kurssin ansiosta Davies Craig pumppujen hinnat laskivat roimasti. Valmistajalta tuli myös uusi versio ohjainyksiköstä.

Kuva

Kuten sanottu, suotuisan kurssin ja uuden sopparin myötä hinnatkin laskivat isolla kädellä. Tuotteet ja hinnat löytyvät tuosta:
»» Davies Craig sähköiset vesipumput

Nämä kannattaa hankkia nyt vaikka pakettina, sillä viikkotarjouksessahan on myös Mishimoto jäähdyttimiä. Näillä eväin jäähdytysjärjestelmän saa kondikseen kertaheitolla!

Uusi V2 controlleri ohjaa vanhan tapaan sekä pumppua että tarvittaessa puhallinta. Uusi controlleri on varustettu paremmalla muistilla, eli se pitää asetukset vaikka akku irroitettaisiin. Samaten uudessa controllerissa on myös tarkka lämpötilanäyttö sekä jälkikäyttömahis jos sellaisia kaipaa.

Jos uuden controllerin ominaisuuksia ei kaipaa, meillä on pari v1 settiä vielä hyllyssä, ja ne ovat itseasiassa myös pikku tarjouksessa:
»» Davies Craig sähköiset vesipumput

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 28 Marras 2017, 16:38

Turbosmart: hintapäivitykset
Turbosmart hukkisten ja manuaalisten ahtopaineen säädinten hintoja tarkastettiin roimalla kädellä. Nämä kannattaa tsekata!

Kuva

Turbotalvi on näemmä tulossa. Ellei lumen tai pakkasen puolesta, niin ainakin turbojen menekkiä seuraillen.

Tätä silmällä pitäen hiljattain päivitettyjen Holset ahdinten hintojen lisäksi tsekattiin talven proggiksia varten kondikseen myös Turbosmartin hukkaporttien aja ahtopaineensäädinten hinnat.

Päivitetyt tuotteet ovat
»» Turbosmart 38mm Ultra Gate
»» Turbosmart 40mm Comp Gate
»» Turbosmart 45mm Hyper Gate
»» Turbosmart Boost Tee
»» Turbosmart In-Cabin boost controller


Kuva

Holset ahdinten hinnat päivitettiin myös hetki sitten. Koko ahdinrepertuaari tsekattiin, ja listoille löysi tiensä myös oil-only HX35 superi joka siis specseiltään on tavan 35 superia vastaava, mutta vain öljyjäähdytteinen. Sellaisenaan se on siis varsin sopiva esim. moottoripyöriin ja muihin kohteisiin joissa syystä tai toisesta vesijäähdytyksen toteuttaminen on hankalaa.

Holsetit löydät tuosta:
»» Holset turboahtimet

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 13 Joulu 2017, 16:47

Uusi satsi K&N kartiosuodattimia
Neljää suosituinta K&N kartiosuodatinta taas reilu erä varastoon!

Hyllyvalikoima painottuu aika laajaan kattaukseen erilaisia osia, ja hyvänä esimerkkinä siitä on K&N kartiosuodinten setti. 3" ja 4" kokoisia suodattimia pidetään kumpaakin kahdessa koossa hyllyssä, jotka käytännössä kattavatkin 90% kartiosuodinten myynnistä. Näin saadaan vähän isompia ostoja ja sitä kautta edullisia hintojakin.

Kuva

Koko lista kartiosuodattimista on jo älyttömän pitkä. Kokoja löytyy alle tuumaisista jopa yli kuuden tuuman kauluksiin eri pituisina ja tarvittaessa kulmaliitoksin. Näitä kannattaa kysellä lähinnä myynnistä jos tarpeet ovat tavanomaisesta poikkeavia.

Allaolevasta linkistä löytyy kartiosuodinten hyllyvalikoima. Lisää sitten myynnistä ellei noilla pärjää.

»» K&N Kartiosuodattimet

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 19 Joulu 2017, 16:47

Holsetteja ja turbotarvikkeita

Holsetteja ja turbotarvikkeita saapui taas tuvan täydeltä. Kaikki kamppeet saatavilla joko omasta hyllystä tai parin päivän viiveellä, eli vielä vaikka kuusen alle.

Kuva

Holsetteja sekä kaikkia tiivisteitä riittää mukavasti vielä joulumyynteihin ja alkuvuoden tehopäivityksiin. Kaikki tuotteet joko omasta varastostamme, tai ripeästi muutaman päivän saatavuudella - vaikka vielä kuusen allekkin jos mieli tekee jotain muutakin kuin villasukkia ;)

Tsekkaa holset ahtimet tuosta:
»» Holset turboahtimet.

Tiivisteet pakopesään unohtamatta öljynpaluun tiivisteitä löytyvät tuosta:
»» Turbon tiivisteet.

Laipat tee-se-itse miehille:
»» Turbon laipat.

Toimitamme muuten kaikki Holset ahtimet sis. alkuperäisen tiivistesarjan ;)

Oheistarvikkeita löytyy myös laaja kattaus välijäähdyttimistä tiivistesarjoihin - ja jos ei löydy niin sitten etsitään.
»» Race: Turbotarvikkeet.

Turbosmartin portit ja bleedit ahdinten kaveriksi löytyvät nekin fiksuin hinnoin. Turbosmartista on meneillään melkoinen päivitys joka koskee koko repertuaaria. Nämä on kuitenkin tsekattu jo ennakkoon kondikseen koska tässä on se viiden kärki Turbosmartilta:
»» Turbosmart 38mm Ultra Gate
»» Turbosmart 40mm Comp Gate
»» Turbosmart 45mm Hyper Gate
»» Turbosmart Boost Tee
»» Turbosmart In-Cabin boost controller

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 28 Joulu 2017, 17:14

Snow Performance vesiruiskujärjestelmällä lisää tehoa turvallisesti!

Vesiruiskujärjestelmällä saadaan normaali polttoaineen oktaanilukua nostettua (noin moottorin näkökulmasta), sekä enemmän tehoa turvallisesti. Päivitimme tänään myös tuoteselosteet verkkokaupan puolelle helposti ymmärrettävään muotoon ja lisäsimme muutamia oleellisia faktoja videoiden kera.

Kuva

Snow Performance vesiruiskujärjestelmällä saadaan ruiskutettua vesimetanoli seosta diesel tai bensiinimoottorin ilmanottoon kun ahdot ovat tietyssä pisteessä, eli se yksinkertaisesti jäähdyttää ahtoja - kun vesiseos hörystyy, poistaa se mukanaan massiivisen määrän lämpöä (jopa 100 astetta) antaen viileämpää ilmaa, tämä taas johtaa siihen että tehot ja hyötysuhde nousee isolla kädellä - yksinkertaisesti mitä viileämpää ahdettava ilma on, sitä enemmän ja nopeammin sitä voidaan moottoriin ahtaa. Alla oleva kuva kertoo hyvin kuinka vesiruiskujärjestelmä toimii moottorin kanssa.

Kuva

Metanoli on hitaasti palava korkeaoktaaninen polttoaine. Kun metanolia sekoitetaan veteen 50/50 suhteessa ja ruiskutetaan palotilaan, nostaa se oktaanilukua jopa 25 yksikköä, esimerkkinä voidaan ottaa vaikkapa normaali 98 bensiini. Ruiskuttamalla siihen vesiseosta nousee 98 oktaaninen bensiini jopa 123 oktaaniseksi kisabensaksi. Vesiruiskujärjestelmä pitää huolta myös siitä että palotilat pysyvät puhtaana karstasta eli hyvinkin tyypillisiltä karstoittumisesta johtuvilta ongelmilta säästytään. Nyt kun ahdettava on saatu viileämmäksi ja bensakin on korkeaoktaanisempaa, voidaan ahtoja nostaa turvallisesti isommaksi ja tehotkin nousevat jopa 20% verran.

Vesiruiskujärjestelmä lisää etenkin dieseleissä itsessään tehoja, ja sopii myös lastuvirityksen kaveriksi.

K: Miksei vesiruiskuja sitten ole vakioautoissa jos ne on niin hyviä?
V: Itseasiassa niitä on. Vesiruisku löytyy mm. uudessa BMW M4 GTS mallissa. Jo toisen maailmansodan hävittäjissä käytettiin vesiruiskuja, ja niitä on käytetty viritetyissä autoissa paljon. Syy niiden harvinaisuuteen tuotantoautoissa lienee niiden monimutkaisuus kun puhutaan tavan autosta jossa juuri ja juuri muistetaan vaihtaa öljyt kerran viiteen vuoteen.

Snow Performance vesiruiskujärjestelmät verkkokaupassa:
»» Snow Performance vesiruiskujärjestelmät

-Riku

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 09 Tammi 2018, 16:47

Varastotuotteita

Varastoimme yleisimmät ja suosituimmat osat kuten laajakaistat ja ilmansuodattimet myymäläämme. Nyt varastosta löytyykin kunnioitettava määrä erilaista kampetta kaikkiin tarpeisiin.

Kuva
PLX laajakaista

Myyntisuosikki ja meidän tämän hetken "kuumin" laajakaista malli. Mahdollisuus ketjuttaa lisätietoja kuten ahtopaineet, pakolämmöt yms.
- Automaattikalibrointi, kytke vain virrat päälle kerta toisensa jälkeen, ei turhia säätöjä tai murheita.
- Soft start toiminto, pidentää anturin käyttöikää huomattavasti.
- Mittaustarkkuus, PLX:ää käyttävät monet alan ammattilaiset vaativissakin säätötöissä, nopea reagointi joka tilanteessa.
- Seosmittarin näyttö sekä ledein, että digitaalisesti numeroina.
- Myös kapeakaista-lähtö, voit korvata autosi alkuperäislambdankin PLX:llä
- Mittarin halkaisija 52mm, syvyys vain 18mm - helppo asentaa esim. tyylikkäästi upottaen.
- Monikäyttöisyys, PLX käy myös muille polttoaineille kuten etanoli, maakaasu, metanoli, ym.
- Laadukas BOSCH laajakaista-anturi kuuluu pakettiin valmiiksi PLX liittimin, ei ylimääräisiä kytkentähommia.
- Anturin virrankulutus vain 7.5W

»» PLX laajakaista

Kuva
Innovate MTX-L & DLG-1 laajakaista

Innovaten MTX-L laajakaista on varustettu 4.9 LSU antureilla ja se on täysin digitaalinen.
-Nopea Bosch LSU 4.9 anturi.
-Täysin digitaalinen laajakaista.
-Veden kestävä 52mm (2 1/16”) näyttö joka sopii niin kadulle, kilpaan kuin vesillekin.
-Sisäänrakennettu Direct Digital™ laajakaista ohjain mahdollisimman pienellä johto koolla ja yksinkertaisella asennuksella (Ei erillistä ohjainlaitetta).
-Laajakaistainen Bosch happisensori sopii kaiken tyyppisille polttoaineille (Lyijyllinen, Lyijytön, Diesel, Metanoli, E85, jne.).
-2kpl 0-5v täysin ohjelmoitavaa lineaarista analogi ulostuloa käytettäväksi eri moottoriohjausten ja esim. ulkoisten dataloggereiden kanssa.

Saatavilla myös Innovate DLG-1, eli tuplalaajakaista - eritoten V-koneille tarkoitettu malli.

»» Innovate laajakaistat

Kuva
HKS 3" sienisuodatin

Sienisuodatin sopii erinomaisesti hieman tiukempaankin paikkaan, kuitenkaan kuristamatta ilmaa yhtään. Laadukkaille HKS filttereillä löytyy myös vaihtoelementtejä varastosta.
- Halkaisija 200mm
- Paksuus 90mm
- Kiinnitys 75mm (3-tuumaa)

»» HKS 3" sienisuodatin

Kuva
Turbosmart Boost-Tee ahtopaineensäädin

Turbosmartin säätöventtiili, uniikilla kuulaventtiilirakenteella. Rakenteen ansiosta paineet nousevat nopeasti säädettyyn arvoon, eikä aiheuta ohivuotoja paineiden noustessa pysyen tarkasti heittämättä suuntaan tai toiseen.
-Värivaihtoehdot: Sininen ja Musta
-Yleismallisuudensa ansiosta sovellettavissa melkein mihin tahansa.

»» Turbosmart Boost-Tee ahtopaineensäädin

-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 18 Tammi 2018, 17:29

Thermotec lämpöeristeet

Thermotec lämpöeristeillä saadaan lämpö pysymään oikeissa paikoissa ja esimerkiksi lämpöeristenauhalla saadaan konehuoneen lämpötiloja laskettua kymmeniä asteita.

Kuva

Thermoteceistä on moneksi, niillä saa näppärästi vuorattua vaikkapa pakoputkea jolloin lämpö pysyy oikeassa paikassa laskien koko konehuoneen lämpöjä ja se suojaa myös pakosarjaa itsessään pitäen sen paremman näköisenä pidempään. Thermoteciltä löytyy muun muassa eristesukkaa, liimattavaa lämpömattoa, lämpöeristeputkea sekä starttimottorin lämpösuojaa. Käyttökohteita on paljon ja esimerkiksi lämpösuojasta tarpeen mukaan on helppo askarrella erikoisempiinkin paikkoihin eristettä autojen lisäksi - minne sitä nyt ikinä lämpösuojaa tarvitsee ja tahtoo laitella. Yleisimmät eristeet pidetään aina varastossa ja ihan tässä hiljattain meille saapuikin reilu satsi 30cm x 30cm kokoista lämpöpeitettä varastoon.

Thermotec lämpöeristeet verkkokaupassa:
»» Thermotec lämpöeristeet

-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 25 Tammi 2018, 17:18

Mishimoton jäähdyttimellä alhaisemmat lämpötilat

Mishimoto valmistaa laadukkaita alumiinisiä jäähdyttimiä, välijäähdyttimiä, letkusarjoja ja rutkasti erilaisia asennushilppeitä.

Kuva

Mishimoto mallikohtaiset alumiinijäähdyttimet
Mishimoton moottorinjäähdyttimet ovat pääosin automallikohtaisia ja laadukkaasti valmistettuja että viimeisteltyjä. Mishimoton jäähdytysteho on alkuperäistä jäähdytintä rutkasi parempi sekä erittäin hyvä valinta kun jäähdytystä tarvitaan enemmän. Mishimotossa on suurempi vesitilavuus jolloin jäähdytysteho on erinomainen myös esimerkiksi liikennevaloissa seistessä. Mishimoto on listannut myös muutaman universaalin jäähdyttimen ja meiltä löytyvän mitta pdf takia useita mallikohtaisiakin jäähdyttimiä saa sovitettua vaikka mihin.

Mishimoto välijäähdyttimet
Mishimoton välijäähdytin pitää turbolle menevän ilman viileänä, mitä viileämpää moottoriin ahdettava ilma on, sitä enemmän sitä myös voidaan moottoriin ahtaa. Mishimoto on paras valinta välijäähdyttimeksi, sillä se virtaa ja jäähdyttää reilusti enemmän kuin vakio jäähdytin. Välijäähdyttimet löydät näppärästi mitoilla ja sen takia ne sopivatkin melkein mihin autoon tahansa jos mitat vain täsmää. Värivaihtoehtojakin löytyy erilaisia - valittavissa on hopea, musta sekä osassa myös kultainen.

Mishimoto fanit, klemmarit ja letkut
Mishimotolta löytyy myös erikokoisia flektejä, mallikohtaisia letkusarjoja, yleismallisia silikoniputkia, silikonisupisteita ja klemmareita. Olemme listannee ne myös tuotteiksi verkkokaupan puolelle.

Mishimotot verkossa:
»»Race: Mishimoto

Race.fi / Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 29 Tammi 2018, 16:50

K&N suodattimella lisää potkua!

K&N paneeli tai kartiosuodattimella moottori saa vapaammin ilmaa, eikä se ahdista vakio ilmansuodattimen tavoin. K&N ovat myös täysin puhdistettavissa ja uudelleen käytettävissä, eli mistään kertakäyttökamasta ei ole kyse.

Kuva

K&N vapaavirtaussuodatin on yksi helpoimmista ja ellei jopa lähtökohta kun autoa aletaan virittelemään, moottorin ilmansaanti on kuitenkin ehdottomasti kaiken a ja o kun autoa aletaan virittämään. Ankarampaan virityskäyttöön ja silloin kuin alkuperäistä ilmansuodatinkoteloa ei ole enään mahdollista käyttää, löytyy yleismallisia 3 ja 4 tuuman kartiosuodattmia, jotka päästävät ilmaa läpi vielä jopa 1000hv tehoissa. 3" ja 4" kartioita liikkuu kaikista eniten ja sen takia pidetäänkin niitä aina omassa varastossa reilusti valmiina toimitukseen tai noutoon. K&N on myös eräänlainen kompromissi haluttiin sitten parempaa ilmansaantia 1000hv mörkömoottoriin tai sitten vain parempaa suorituskykyä jokapäiväiseen kauppakassiin.

K&N ovat varustettu miljoonan mailin takuulla ja kestävätkin yleensä koko auton eliniän kunhan suodatinta muistaa aika ajoin kilometrien täyttyessä huoltaa. Vapaammin virtaava ilmasuodatin säästää pitkällä juoksulla myös polttoainekuluissa kun moottori ei käytä ilman imemiseen niin paljoa voimaa kuin perinteisellä paperifiltterillä.

K&N kamppeet verkkokaupasta:
»» Race.fi: K&N paneelisuodattimet
»» Race.fi: K&N ilmanottosarjat
»» Race.fi: K&N kartiosuodattimet
»» Race.fi: K&N huohotinsuodattimet
»» Race.fi: K&N huoltosarja

-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 01 Helmi 2018, 16:24

RVS käsittelyitä saapui reilusti varastoon

RVS käsittelyt palauttavat vaihteiston ja moottorin suorituskyvyn ennalleen. RVS käsittelyitä saapui tänään reilusti varastoon ja nyt niitä taas riittää.

Kuva

RVS käsittely on toimivaksi todistettu nanoteknologia, joka mahdollistaa liukuvan että erittäin kestävän tribokeraamisen pinnan muodostumisen koneiden ja vaihteistojen osille. Moottorin tai vaihteiston kunto parantuu reilusti kun se suojataan myös tulevalta kulumiselta. RVS on hyvin riittoisaa ja yhdellä käsittelyllä saadaankin suojaa jopa 100 000km ajaksi. Käsittelyt pidetään aina varastossa, sillä ne ovat suosittuja sekä tarvekkin RVS on aika ajoin akuutti - toki loppuessa lisää saadaan yleensä jo seuraavana arkipäivänä.

RVS verkkokaupassa:
»» RVS tuotteet

-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 08 Helmi 2018, 16:58

Brisk tulppia saapui mukavasti varastoon

Varastoon saapui juuri tuore kuorma Briskin sytytystulppia. Suosituimpia kuten IR ja LGS tulppia löytyy nyt reilusti.

Kuva

Briskin tulpat ovat taattua laatua ja käsittävätkin isoimman osan meidän tulppamyynnistä, sillä käytännössä Briskiltä löytyy sopivaa tulppaa niin virimoottoriin kuin hieman harvinaisemaankin maakaasuautoon. Olemme listanneet verkkokauppaan Brisk LGS, IR, YS ja DS-turbotulpat. IR ja LGS kattavat useimmat vakio ja virimoottorit, mutta Brisk on erikoistunut myös DS mallistolla erityisesti turbotettuihin kilpamoottoreihin joissa tulpalta vaaditaan huomattavasti enemmän ominaisuuksia.

Briskit kuuluvat meillä perusvarastoon ja tarpeen mukaan niitä tilaillaan lisää. Tällä viikolla saimmekin mukavan kuorman tulppia ja nyt niitä taas riittää. Lisäsimme hiljattain verkkokaupan tuoteselosteeseen "Yleisten virityskohteiden suositellut tulpat", josta löytyy yleisimmät meiltä kysytyt moottorit sekä niihin viri ja vakiota vastaavat tulppamallit.

Briskin tulpat verkkokaupassa:
»» Brisk sytytystulpat

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 12 Helmi 2018, 16:44

Snow Performance vesiruiskujärjestelmät

Vesiruiskujärjestelmä ruiskuttaa vesimetanoliseosta moottoriin jolloin oktaaniluku ja tehot nousevat turvallisesti. Lisäiltiin viime viikolla ja tämän viikon alussa tuoteselosteet kaikkiin vesiruiskujärjestelmiin, eli nyt mallikohtaista tietoa löytyy verkkokaupan puolelta rutkasti.

Kuva

Vesiruiskujärjestelmällä ruiskutetaan vesimetanoliseosta moottorin ilmanottoon kun ahdot ovat säädetyssä pisteessä, tämä taas viilentää ilmaa jolloin tehotkin noudevat reilusti - eli mitä viileämpää ilma on sitä enemmän sitä saadaan koneeseen ahdettua. Järjestelmiä on saatavilla Stage 1, Stage 2 ja Stage 3 - kaikista löytyy toki myös eri versioita.

Stage 1 on ns. peruskitti, eli simppelein malli bensiini tai dieselmoottorille ilman isompia tilpehöörejä - ruiskutus toimii ahtopaineen mukaan jonka saa itse säädettyä. Stage 2 ja 3 kitit sisältävät luonnollisesti saman kuin Stage 1 mutta lisäksi vielä esimerkiksi MAF ohjattavia ruiskuja, jolloin ruiskutus säädetään ilmamassa-anturin mukaan - MAF mukaan säätyviä on saatavilla muun muassa TFSI / FSI moottoreille. Snow Performancelta löytyy tosiaan "mallikohtaisia" sarjoja esim TFSI / FSI ja 1.8T moottoreille joita löytyy VAG konserninkin autoista paljon, mallikohtainen sopivuus auttaa asennuksessa huomattavasti kun se on suuniteltu tietylle moottorille juuri sopivaksi.

Havainnollistava kuva vesiruiskujärjestelmän toimintaperjaatteesta:
Kuva

Snow Performance vesiruiskujärjestelmät verkkokaupassa:
»» Snow Performance vesiruiskujärjestelmät

-Riku

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 06 Maalis 2018, 16:44

Bosch 044 polttoainepumpun hinta tippui

Bosch 044 ulkoinen bensapumppu on mainio valinta niin tankin ulkoiseen kuin sisäiseenkin asennukseen. Hintapäivityksen jälkeen 044 saa entistäkin edullisemmin.

Kuva

Boschin laadukkaan ja suositun 044 bensapumpun hintaa ruuvailtiin alaspäin ja nyt se on entistäkin edullisempi, niin verkkokaupassa kuin myymälässäkin. 044 on erittäin monikäyttöinen pumppu tunnetulta osavalmistajalta niin tankinsisäiseen kuin ulkoiseen asennukseen. Tuottoakin on vähintään riittävästi ja 044 onkin erinomainen valinta etenkin tehokkaimpiin kokoonpanoihin luottavuudensa ansiosta. Pumppuja pidetään omassa varastossa ja loppuessa lisää saadaan tarvittaessa jopa seuraavaksi arkipäiväksi.

Bosch 044 polttoainepumppu verkkokaupassa:
»» 044 bensapumppu

-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 12 Maalis 2018, 16:44

K&N huoltosarjalla suodatin kondikseen

K&N huoltosarjoja saapui tänään myös reilusti varastoon. Huoltosarjalla pidät K&N ilmansuodattimen hyvässä kunnossa ja moottorin ilmansaannin juuri oikeana.

Kuva

K&N suodattimen pitäminen elinikäisenä edellyttää myös asiallista huoltoa, joka on oikeasti helppo tehdä. Suodattimien huoltaminen ei ole rakettitiedettä ja alla olevassa kuvassa puhdistaminen käydään läpi kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Kuva

Huoltosarjoja pidetään aina omassa varastossa yleisimpien suodattimen tapaan, sillä tarve voi usein olla akuutti ja likaisen suodattimen huomaa välillä vasta kun suodatinkotelo tulee syystä tai toisesta avattua ja se halutaan huoltaa muiden huoltojen kanssa samalla.

K&N suodattimet ja huoltosarjat verkkokaupassa:
»» K&N huoltosarjat
»» K&N suodattimet

-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 15 Maalis 2018, 16:59

Polttoaineletkut ja klemmarit lisätty verkkokauppaan!

Laajensimme valikoimaamme lisäämällä verkkokauppaan ja hyllyyn polttoaineletkuja sekä klemmareita.

Kuva

Lisäsimme verkkokauppaan juuri laadukkaita Gatesin valmistamia polttoaineletkuja kaikille polttoaineille sekä kestäviä ABA valmistamia rosterisia klemmareita. Yleisimmät koot pidämme omassa varastossa ja ensimmäinen kuorma onkin itseasiassa huomenna tulossa varastoille useamman letkumerin ja klemmarin voimin. Letkut myydään metritavarana ja ne ovat sen mukaan myös listattu kauppaan, esimerkiksi 3kpl = 3 metriä. ABA klemmarit ovat oikeasti hyviä, ne voi irroittaa ja saada menestyksellä takaisinkin - eli kertakäyttökamasta ei ole kyse. Klemmarit omaavat myös pyöristetyt reunat ja kunnolliset kierteet, jolloin ne eivät lyhennä esimerkiksi liitoksien kestävyyttä.

Polttoaineletkut ja klemmarit verkkokaupassa:
»» Polttoaineletkut E85
»» Barricade polttoaineletkut
»» Upotettavat polttoaineletkut
»» ABA letkuklemmarit

-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 28 Maalis 2018, 16:38

Davies Craig vesipumpulla jäähdytys kuntoon

Sähköinen vesipumppu on erinomainen päivitys jäähdytysjärjestelmään, tuotto riittää isompaankin moottoriin ja tehohäviötä jäähdytyksessä ei tule edes korkeilla kierroksilla.

Kuva

Davies Craig vesipumppu voidaan asentaa toimivaksi alkuperäisen kanssa tai halutessaan sillä voidaan hoitaa koko moottorin jäähdytys, jolloin mekaaninen pumppu voidaan poistaa kokonaan. Sähköinen vesipumppu omaa pienemmän tehohäviön etenkin paljon kiertävissä koneissa. Controller eli säädin on hyvä lisäosa pumpun kaveriksi, sillä saadaan muokattua pumpun ja tarvittaessa flektinkin nopeus haluamaksi.

Vesipumppuja on saatavilla muun muassa 80l, 115l, 130l ja 150l/min tuottavina malleina. Pienempituottoiset pumput ovat varustettu nylonrungolla ja isompituottoiset järeämällä alumiinisella rakenteella. Suosituimmat mallit löytyy meiltä aina varastosta ja lisää tilaillaan säännöllisin väliajoin.

Davies Craig sähköiset vesipumput:
»» Davies Craig vesipumput

-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 07 Touko 2018, 14:51

Mishimoto jäähdyttimillä lämmöt kuriin

Kesäkelit alkavat olemaan ainakin sään puolesta, jolloin myös auton jäähdytyksestä kannattaa pitää huolta. Mishimoton paksummat jäähdyttimet takaavat alhaisemmat lämmöt kovassakin kuumuudessa, jopa liikennevaloissa seistessä.

Kuva

Mishimoto mallikohtaiset alumiinijäähdyttimet
Mishimoton moottorinjäähdyttimet ovat pääosin automallikohtaisia ja laadukkaasti valmistettuja että viimeisteltyjä. Mishimoton jäähdytysteho on alkuperäistä jäähdytintä rutkasi parempi sekä erittäin hyvä valinta kun jäähdytystä tarvitaan enemmän. Mishimotossa on suurempi vesitilavuus jolloin jäähdytysteho on erinomainen myös esimerkiksi liikennevaloissa seistessä. Yleismallisempaan käyttötarkoitukseen Mishimoto on listannut myös muutaman universaalin jäähdyttimen ja meiltä löytyvän mitta pdf takia mallikohtaisetkin jäähdyttimet saa sopimaan melkein mihin tahansa.

Mishimoto välijäähdyttimet
Mishimoton välijäähdytin pitää huolta että turbolle menevä ilma on tarpeeksi viileää ja mitä viileämpää moottoriin ahdettava ilma on, sitä enemmän sitä myös voidaan moottoriin ahtaa - More power!. Mishimoto on paras valinta välijäähdyttimeksi, sillä se virtaavuus ja jäähdytysteho on reilusti enemmän kuin vakio jäähdyttimessä. Välijäähdyttimet löydät meiltä näppärästi myös mitoilla ja sen takia ne sopivatkin tai ovat sovitettavissa melkein mihin autoon tahansa. Värivaihtoehtojakin löytyy - valittavissa on muun muassa hopea, musta ja kultainen josta viimeisimmät kaksi ovat olleet jo pitkään kaikista suosituimpia.

Mishimoto fanit, klemmarit & letkut
Mishimoto valmistaa myös erikokoisia flektejä, mallikohtaisia letkusarjoja, yleismallisia silikoniputkia, silikonisupisteita ja klemmareita. Olemme listanneet ne myös tuotteiksi verkkokaupan puolelle. Muun muassa Mishimoton T-pultti klemmarista löytyy jousitettu versio, joka kestää huomattavasti enemmän rasitusta kuin normaali jousittamaton.

Mishimoto jäähdyttimet + asennustarvikkeet verkkokaupassa:
Race: Mishimoto

Mukavaa alkavaa viikkoa!
Race.fi / Riku

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 09 Touko 2018, 13:56

Bosch 044 bensapumppuja varastossa

Boschin polttoainepumppu on erinomainen valinta niin tankin ulkopuoliseen kuin sisäpuoliseenkin käyttöön, tuottoa ainakin piisaa vähintään tarpeeksi.

Kuva

Bochin valmistama suosittu 044 mallin polttoainepumppu on tunnettu monissa kokoonpanoissa ja monikäyttöisyyden ansiosta voi esimerkiksi päättää tahtooko sitä käyttää tankin sisä vai ulkopuolella. Hiljattain pumppujen hintoja ruuvailtiin alaspäin ja nyt Boschilaisen saa 50 € edullisemmin kuin aikaisemmin. 044 pumppu on meillä varastotuote ja sen loppuessa lisää saadaan jopa yhdessä arkipäivässä.

Bosch 044 "legendary" polttoainepumppu:
»» Bosch 044 polttoainepumppu

-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 15 Touko 2018, 10:32

Sytytys kondikseen

Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia kynttilöitä melkeimpä mihin tahansa käyttöön, esimerkiksi Briskiltä löytyy DS mallisarja eritoten turboahdettuille moottoreille.

Kuva

Tulpan valintaan vaikuttaa moottorin vakio-ominaisuuksien lisäksi myös viritysaste. Isommat ja pienemmätkin käyntihäiriöt ovat usein ratkaistavissa paremmilla sytytystulpilla, etenkin pienet pätkimiset virityksen seurauksena korjautuvat usein vaihtamalla vain laadukkaammat ja sopivalla lämpöarvolla olevat tulpat vakioiden tilalle. Valikomista löytyy Briskin ja NGK tulppia, joilta sopivaa tulppaa löytyy niin turbotettuun, vapaastihengittävään kuin kaasuautoonkin.

Nyrkkisääntönä voidaan pitää että virimoottoriin valitaan aina pykälää paria kylmempi tulppa kuin vakiolle, tietenkin riippuen kuinka paljon tehoa on suhteessa vakiomoottoriin. Molemmat merkit valmistavat tulppia sekä viri- että vakiokäyttöön.

Sytytystulpat verkkokaupassa:
»» Race: Brisk LGS Sytytystulpat
»» Race: Brisk Silver (S) Sytytystulpat
»» Race: Brisk Iridium Sytytystulpat
»» Race: Brisk Turbo DS Sytytystulpat
»» Race: NGK Iridium Sytytystulpat

Ensimmäinen harrasteautomiitti 2018
17.5.2018 järjestetään tämän vuoden ensimmäinen harrasteautomiitti ja se starttaa kello 18.00. Kuvio on tuttu - Race tarjoo kahvit, makkarat, grillin ja paikan :) Tapahtuma ei maksa yhtikäs mitään ja sinne on tervetulleita kaikki.
Linkki tapahtumaan: Harrasteautomiitti 17.5.2018

-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 29 Touko 2018, 16:27

Davies Craigin vesipumppuja, Mishimoton jäähdyttimiä sekä flektejä reilusti varastossa

Jäähdytys kondikseen! Davies Craig sähköinen vesipumppu + Mishimoton flektit tarjoavat erinomaisen combon, kun jäähdytystehoa halutaan oikeasti kasvattaa vakiota isommaksi.

Kuva

Davies Craig sähköiset vesipumput:
Davies Craig sähköinen vesipumppu takaa luotettavuuden jäähdytysjärjestelmän toimintaan, pumppua voi käyttää lisävoimana tai koko nesteen kierto on mahdollista korvata kokonaan sähköisellä pumpulla jos halajaa. Pumppuja saa 15-150l tuotolla, pienemmät mallit ovat nylonrunkoisia ja isompituottoiset vahvemmalla alumiinirungolla. Pumppujen lisäksi tarjolla on ohjausyksikkö, jolla veden kulkua ja flektin nopeutta saa säädettyä helposti.

Mishimoto jäähdyttimet & flektit
Mishimoton moottorinjäähdyttimet ovat pääosin automallikohtaisia ja laadukkaasti valmistettuja sekä viimeisteltyjä. Mishimoton jäähdytysteho on alkuperäistä jäähdytintä rutkasi parempi sekä erittäin hyvä valinta kun jäähdytystä tarvitaan enemmän. Mishimotossa on suurempi vesitilavuus jolloin jäähdytysteho on erinomainen myös esimerkiksi liikennevaloissa seistessä. Yleismallisempaan käyttötarkoitukseen Mishimoto on listannut myös muutaman universaalin jäähdyttimen ja meiltä löytyvän mitta pdf takia mallikohtaisetkin jäähdyttimet saa sopimaan melkein mihin tahansa. Flektejä löytyy 8, 10, 12, 14 & 16" kokoisina ja tehoa on näissä myllyissä vähintäänkin riittävästi ja asennus on vapaamuotoista, voi asentaa vaikka kaksi pientä vierekkäin tai sitten yksi isompi keskelle jos mitat vain sallivat. Mishimotolta löytyy myös erinomaisen laajavalikoima letkusarjoja ja välijäähdyttimiä autoon kuin autoon.

Jäähdytyskamppeet verkkokaupassa:
»» Davies Craig sähköiset vesipumput
»» Mishimoto sähköflektit
»» Mishimoto jäähdyttimet

-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 05 Kesä 2018, 14:16

Kartiofilttereitä varastossa!

K&N kartiofilttereitä löytyy varastosta mukavasti ja lisääkin on tilattu. Pestävä sekä öljyttävä K&N suodatin on vahvaa tekoa ja passaa isoillekkin tehoille.

Kuva

Kartiosuodattimia löytyy suoraan varastosta 3" ja 4" kokoisina. Kartiot kuten perus paneelifiltteritkin ovat täysin huollettavissa, eli samalla K&N pesusetillä saa tiskattua myös kartiofilut. Vaikka suodattimet ovat hyvin virtaavia ei puhdistuksesta ole tingitty pätkääkään, K&N suodattaa tehokkaasti ahdistamatta. Kartiosuodattimet ovat hyllyvalikoimaamme, eli pidämme niitä aina varastossa - Itseasiassa tälläkin hetkellä uutta varastokuormaa on tilattu ja sen on määrä saapua jo huomenna.

K&N kartiosuodattimet verkkokaupassa:
»» K&N kartiosuodattimet

-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 09 Heinä 2018, 16:33

Kesän kirjaimellisesti viileimmät tuotteet

Kirjaimellisesti viileimmät tuotteet tänä kesänä ovat tietenkin Mishimoton jäähdyttimet sekä ThermoTecin lämpöeristeet. Se on moro vaan lämpöongelmille!

Kuva

Mishimotolta löytyy aika fiksu kattaus erilaisia ratkaisuja lämmönhallintaan. Tuotteita löytyy niin veden kuin öljynkin jäähdyttämiseen ja kierron kontrollointiin. Näistä fiksuimmat tässä:
»» Mishimoto alumiinijäähdyttimet
»» Mishimoto matalan avautumispisteen termostaatit
»» Mishimoto silikoniletkut

»» Mishimoto sähköflektit
»» Mishimoto vaihteiston jäähdyttimet
»» Mishimoto öljynjäähdyttimen termostaatit (sandwich tyyliset)
»» Mishimoto öljynjäähdyttimen termostaatit (in-line malli)


Kuva

Thermo Tecin valikoima koostuu lämpöeristeistä. Ratkaisut löytyvät niin lämpösuojauksen rakentamiseen jarrunestesäiliöstä starttiin, johtojen suojaukseen ja erilaisiin pakoputken eristenauhoihin. Tässäpä nämä:
»» Thermo Tec lämpöeristenauha pakoputken ympärille
»» Thermo Tec lämpösuojasukat johdoille ja putkille
»» Thermo Tec lämpösuojatarra (arkki) suojattavaan kohteeseen kiinnitettäväksi
»» Thermo Tec lämpösuojateippi suojattavaan kohteeseen kiinnitettäväksi

Kuva

Viimeisenä muttei vähäisimpänä, on Amsoil. Öljyjen lisäksi Amsoil valmistaa myös jäähdyttimen lisäainetta joka pehmentää vettä eli tekee siitä märempää. Pitkälti sama kuin pesuaineen idea, mutta ilman vaahtoa. Tämä lisää jo olemassa olevan jäähdytysjärjestelmän tehoa huomattavasti. Parantaa myös lämppärin tehoa talvella.
»» Amsoil Dominator Coolant boost jäähdytysnesteen lisäaine

Eli siinä ne. Kirjaimellisesti kesän viileimpiä kamoja ;)
- Willem

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race.fi: Moottorin osat

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 12 Heinä 2018, 17:15

Moottorin osien katsaus

Meiltä löytyy moottorin osia moneen lähtöön ja listaamme tähän nyt hieman meidän valikoimaa. Saatavilla on muun muassa takomäntiä, kiertokankia, pultteja sekä tiivisteitä. Kaikista yleisimmät moottorin osat pidetään omassa varastossa, tästä esimerkkinä tiivisteet, laakerit ja pultit.


Männät

Kuva

CP Pistons:
CP pistons jenkkifirma Carillon tytäryhtiö joka valmistaa todella laajasti takomäntiä Japanilaisista Eurooppalaisiin yli 18 vuoden kokemuksella. CP Pistons valmistaa ja on erikoistunut myös mittatilausmäntiin, jonka vuoksi CP Pistonsilta löytyy käytännössä mäntiä ihan mihin vain. CP Pistonsille voi kysellä tarjousta näppärästi puhelimitse tai sähköpostitse.
»» Race: CP Pistons takomännät

Supertech:
Supertech männät ovat suosituimmat takomännät meillä, ne tarjoavat erinomaisen hintalaatusuhteen varsinkin harrastuspiireissä kuitenkaan laadusta tinkimättä. Supertech valmistajana on toiminut yli 40 vuotta, joka takaa että männät ovat varmasti käyttöösi sopivat ja laadukkaat. Supertech toimittaa mäntiä CP Pistonsin tavoin myös mittatilauksella, eli Supertechin valikoima kattaa mittatilauksen huomioon ottaen kaikki tarpeet. Supertechin valikoimaa löytyy suoraan meidän verkkokaupasta tai kysymällä myynnistämme.
»» Race: Supertech takomännät

Wiseco:
Wiseco on tunnettu jenkkiyritys joka valmistaa huippulaadukkaita takomäntiä lähes kaikkiin yleisimpiin viritys tai vakiomoottoreihin, Wiseco on todennäköisesti myös maineikkain takomäntien valmistaja valikoimassamme ja ei turhaan - Wisecon männät ovat erittäin hyvällä hintalaatusuhteella ja yleensä jokaiseen käyttöön löytyy sopivat männät. Verkkokauppamme valikoima kattaa tällä hetkellä suosituimmat Wiscon mäntäsarjat, muita sarjoja saa kysymällä myynnistämme puhelimitse tai sähköpostitse.
»» Race: Wiseco takomännät



Kiertokanget

Kuva

Eagle:
Se suosituin kiertokanki meidän valikoimasta. Eaglen kiertokanget tarjoavat hyvän hintalaatusuhteen kaikenlaisiin moottoreihin, oli kyseessä sitten tiukasti viritetty kisamotti tai ihan vakio harrastepelin koneremontti. Eaglen tuotteille pystyy tiedustelemaan tarjousta suoraan meidän myynnistä.
»» Race: Eagle kiertokanget

Carillo:
Carillon takokiertokanget ovat lajinsa parhaimmistoa yli 50 vuoden kokemuksella, tinkimätön laatu ja kestävyys takaavat varmasti kestävän moottorin jotka on luotu äärimmäisiin olosuhteisiin. Carillon kiertokanget ovat suunnattu nimeonomaan tiukasti viritettyihin moottoreihin, jossa kanget altistuvat normaalia kovemmalle rasitukselle, esimerkiksi kiihdytysautot. Carillon kiertokankia voi kysellä suoraan myynnistämme sähköpostitse tai kilauttamalla.
»» Race: Carillo kiertokanget

Arrow:
Arrow valmistaa etenkin kilpamoottoreihin tarkoitettuja hieman hinnakaampia High-End kiertokankia kun halutaan vain parasta ja kestävyys vähintäänkin parhaaksi. Arrowin valikoima löytyy meiltä kokonaisuudessaan ja tarjousta voi kysellä suoraan meidän asiakaspalvelusta vaikkapa sähköpostilla.
»» Race: Arrow kiertokanget



Nokka-akselit ja venttiilikoneisto

Kuva

Nokka-akselit

Cat Cams:
Cat Cams on melkein kaikkien tuntema Belgialainen moottoriosien valmistaja jolta löytyy hyvä valikoima nokka-akselita kaikenlaiseen käyttöön alkuperäisten jousien ja nostajien kanssa sopivista miedoista katunokista täysverisiin kisanokkiin. Jäävuorenhuipun joka pitää yllä kaikista suosituimmat tuotteet löydät suoraan meidän verkkokaupasta, muita tuotteita voi kysellä vaikkapa myynnistämme.
»» Race: Cat Cams nokka-akselit

Kelford:
Kelford valmistaa etenkin Japanilaisiin nokka-akseleita, esimerkiksi Nissan 200sx, Nissan Skyline ja Toyota Supraan. Kelfordin valikoima kattaa myös Eurooppalaisia autoja, muun muassa BMW ja VAG konsernin tuotoksia. Kelfordia ei suoraan verkkokauppaa ole listattu, mutta tarjousta voi kysellä soittamalla tai laittamalla sähköpostia.
»» Race: Kelford nokka-akselit

Newman Cams:
Newman Cams on laadukas Brittivalmistaja vankalla kokemuksella jonka valikoimasta löytyy nokka-akseleita paljon Eurooppalaisiin autoihin, muun muassa Ford Sierraan, BMW E30 ja E36 autoihin. Newman Camsiltä löytyy myös mukavasti nostajia ja venttiilijousia nokkien kaveriksi.
»» Race: Newman Cams nokka-akselit

Tomei:
Tomei on nimenomaan Japanilaisiin autoihin erikoistunut Japanilainen valmistaja joka valmistaa nokkia muun muassa suosittuihin Nissan 200sx ja Skyline malleihin joista on saatavilla vielä jopa erityyppisia nokkia aina käyttötarkoituksen mukaan.
»» Race: Tomei nokka-akselit

HKS:
HKS on Japanilainen muun muassa nokka-akseleiden valmistaja vankalla kokemuksella. HKS nokkavalikoima kattaa varsinkin suositut Japanilaiset viritysmoottorit kuten SR20 ja RB25.
»» Race: HKS nokka-akselit

Venttiilit ja jäykemmät venttiilijouset

Supertech:
Supertechin valikoimasta löytyy kestävempiä venttiileitä ja jäykkiä venttiilijousia moottoreihin joissa vakioita ei enään voida käyttää eli ne eivät yksinkertaisesti kestä. Supertechin venttiilit ovat kevyet ja vahvat kilpaventtiilit jotka kestävät rasitusta huomattavasti enemmän kuin vakiot, jolloin moottorikin on kestävämpi eikä venttilien kestävyydestä tarvitse huolehtia. Jousista löytyy single ja tuplajousia, riippuen käyttötarkoituksesta.
»» Race: Supertech venttiilit
»» Race: Supertech venttiilijouset



Tiivisteet, pultit ja laakerit

Kuva

ACL laakerit
ACL tekee kestäviä laakereita useisiin moottoreihin useassa erikoossa, eli saatavilla on muitakin kokoja kuin OEM. Suosituimmat laakerit varastoimme myymäläämme.
»» Race: ACL laakerit

Cometic tiivisteet:
Cometic valmistaa laadukkaita tiivisteitä suoraan alkuperäisten tilalle, suosituimpana valikoimassamme on Cometicin metalliset kannentiivisteet. Cometiciltä löytyy myös yläkerran, alakerran ja koko moottorin tiivistesarjoja tarpeesta riippuen. Varastoimme yleisimmät Cometicin tiivisteet esimerkiksi 200sx, Skylineen ja Supraan. Cometicin valikoimaa löytyy paljon verkkokaupastamme kattaen myydyimmät tuotteet ja yleisimmät moottorit.
»» Race: Cometic tiivisteet

ARP pultit:
ARP on tunnettu jenkkifirma, joka valmistaa kestäviä pultteja kaikkiin käyttötarkoituksiin. ARPilta löytyy pulttia muun muassa kiertokankiin, sylinterikansiin ja vauhtipyöriin. ARPit ovat käytännössä aina venymättömiä ja uudelleenkäytettävissä, eli kyse ei tosissaan ole kertakäyttökamasta. Yleisimmät Arppilaiset löytyy verkkokaupasta, muita malleja voi tiedustella myynnistämme.
»» Race: ARP pultit


Muut hilppeet moottoriin

Kuva

Mäntien, kankien yms lisäksi saatavilla on myös vesi ja öljypumppuja useisiin moottoreihin. Öljypumppuja valmistaa muun muassa ACL ja vesipumppuja saadaan joko OEM tuotteena tai esimerkiksi sähköisenä Davies Craigin valmistamana.
»» Race: Vesipumput
»» Race: Öljypumput

Leppoisaa päivänjatkoa!
-Riku

Kirjoitus sivuillamme


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa