HUOM!!! Uudet foorumille rekisteröityvät käyttäjät tai vanhat jotka jostain syystä tarvitsevat tunnusten uudelleenaktivoinnin (esim. joidenkin profiilitietojen muutoksen johdosta).

Toistaiseksi palvelimen viestit ainakaan gmail-osoitteisiin eivät mene läpi, joten rekisteröinnin yhteydessä lähetettävä tunnusten aktivointiviesti ei koskaan saavu perille. Tällaisessa tilanteissa ole yhteydessä sähköpostitse info@subaruclubfinland.net niin katsotaan tunnusten aktivointi kuntoon.

Lisäksi uusien clubin jäseniksi liittyvien maksu kattaa myös vuoden 2024.

Race: Uutisia

Yritysten suorittama mainonta ja myynti-ilmoitukset tai muu yritystoimintaan rinnastettava myyntitoiminta.
Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 29 Maalis 2018, 17:45

Pääsiäistarjous: D2 ilma-alustat ja isojarrusarjat -100€

Nyt on erinomainen aika pistää alusta ja jarrut kondikseen, sillä siipaistiin pääsiäisen kunniaksi jarru ja ilmasarjoista 100 € pois.

Kuva

D2 ilmasarjat takaavat herrasmiesmäisen käytöksen yhdistettynä madallukseen ja äärimmäiseen mukavuuteen. Auton korkeutta saa säädettyä esimerkiksi suoraan ajosta, joka on hyvin näppärä ominaisuus kun alla olevan tien pinta muuttuu vaikkapa asfaltista mökkitieksi.

D2 ilma-alustoja löytyy neljää erilaista mallia: Basic, Deluxe, Gold ja Superpro. Kaikki D2 ilmasarjat ovat myös täysin katsastuskelposia tieliikenteeseen ja vastaavat katsastusoperaatioltaan vaikkapa normi D2 coilovereita, eli pyöränsuuntauslappu ja maahantuojanhyväksyntä leimalle mukaan.
»» Race: D2 ilmajousisarjat

D2 isojarruilla pysähtyy! Isojarrut ovat erinomainen päivitys niin katu kuin rata-autoon, jarrusarja on täysin bolt-on ja se toimitetaan kaikkine nippeleineen mitä asennukseen tarvitaan. Saatavilla on Street ja Sport mallin settejä eri levykoolla, suurin ero näiden sarjojen välillä on satuloiden koko joka on Street mallissa pienempi sekä varustettu pölysuojilla ja Sport sarjassa hivenen isompi mutta ilman pölysuojia.

Jarrulevyjä on saatavilla 286, 304, 330, 356, 380, 400, 421 ja 444mm kokoisina - eli jokaiseen kokoluokaan ja tarkoitukseen löytyy varmasti sopivaa. Jarrupaloiksi satuloille kelpaa D2 omien lisäksi muun muassa Ferodon palat joita meiltä saa nopealla aikataululla ja osa Ferodon tuotannosta löytyy jopa suoraan varastosta. Useimpiin takajarrusarjoihin on saatavana myös käsijarru, niin vaijeri kuin sähkötoimisellekkin.
»» Race: D2 isojarrusarjat

Mukavaa pääsiäistä!
-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 06 Huhti 2018, 14:58

Kevään supertarjous: Eibach tuotteet -10%

Laitetaan sesongin kunniaksi kaikki Eibach tuotteet -10% Toukokuun loppuun saakka. Eibach on yksi maailman johtavista jousivalmistajista ja täten varma valinta mihin tahansa käyttötarkoitukseen. Valikoimista löytyy jousien lisäksi myös spacereitä ja vakaajasarjoja.

Kuva

Eibach Pro-kit ja Sportline madallusjouset
Kuva
Pro-kit ja Sportline madallusjouset tarjoavat täyttä laatua ja kestoa. Molemmilla sarjoilla saadaan pudotettua korkeutta ja parannettua ajo-ominaisuuksia reilusti, Pro-kit madallusjouset tarjoavat yleisesti noin 30mm madalluksen ja Sportline 40-50mm pudotuksen.

»» Pro-kit madallusjouset
»» Sportline madallusjouset

Eibach Pro-kit ja Sportline B12 kitit
Kuva
B12 kitit tarjoavat vastaavasti saman madalluksen kuin Sportline ja Pro-kit jousetkin mutta ne ovat varustettu myös Bilstein B8 iskareilla, jotka takaavat vielä paremmat ajo-ominaisuudet - B8 ovat vakioiskareita lyhyempiä, jolloin jouston määrä ei vähene vaikka auto madaltuu reilumminkin.

»» Eibach Pro-kit B12 alustasarjat
»» Eibach Sportline B12 alustsarjat

Eibach Pro-street S säädettävät alustasarjat
Kuva
Eibach Pro-street S coiloverit tarjoavat mielettömän urheilullisen ajettavuuden kuitenkaan tinkimättä ajo-ominaisuuksista pätkääkään. Korkeussäätöä sekä mukavuutta etisessä Pro-street S on erinomainen valinta niin laadun kuin hinnankin puolesta. Alusta on korkeussäädettävissä yleisesti noin 20-70mm väliltä, riippuen automallista - tarkemmat tiedot löytyy tuotteesta.

»» Pro-Street S säädettävät alustasarjat

Eibach Anti-Roll-Kit vakaajasarjat
Kuva
Eibach vaakajilla ajoa saadaan vakautettua entistä enemmän kuitenkaan mukavuudesta tinkimättä. Eibachin vakaajat ovat alkuperäisiä jäykempiä, joka takaa vähemmän korin kallistelua. Vakaajasarjojen mukana toimitetaan jäykemmät puslat ja setit sopivat asennettaviksi esimerkiksi Pro-kit tai Sportline alustasarjojen kera.

»» Anti-Roll-kit vakaajasarjat

-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 13 Huhti 2018, 13:38

Viikkotarjous: Mishimoto jäähdyttimet -10%

Laitettiin Mishimoton laadukkaat jäähdyttimet -10% alennukseen viikkotarjouksen muodossa tästä tasan viikoksi eteenpäin. Mishimoton jäähdytin kasvattaa jäähdytystehoa roimasti ja takaa toiminnan kovimmissakin olosuhteissa.

Kuva

Mishimoto jäähdyttimet
Mishimoton moottorinjäähdytin on mallikohtainen ja laadukkaasti valmistettu että viimeistelty korvaaja vaikka alkuperäisen kulahtaneen jäähdyttimen tilalle. Mishimoto on alkuperäistä jäähdytintä reilusti tehokkaampi ja erinomainen kompromissi niin tehon kuin hinnankin puolesta - ei enään lämpöongelmia. Mishimoton jäähdyttimen omaavat isomman vesitilavuuden ja lämmöt pysyvät kurissa myös kesäkuumalla liikennevaloissa seistessä. Mikäli sopivaa jäähdytintä ei löydy mallikohtaisesti, olemme tehneet verkkokaupan puolelle mitta pdf kaikista Mishimoton jäähdyttimistä. Suosituimmat jäähdyttimet löydä meiltä suoraan varastosta.
»» Race: Mishimoto jäähdyttimet


Mishimoto välijäähdyttimet
Mishimoton välijäähdytin pitää ahtimelle menevän ilman viileänä ja mitä viileämpää ilma on, sitä enemmän sitä saa moottoriin ahdettua. Jäähdyttimen vaihto alkuperäisestä paremmin virtaavampaan on virtausvastus paljon pienempi ja turbon tuottama kuuma ahtoilma jäähtyy tehokkaammin. Välijäähdyttimet löydät suoraan mitoilla, jolloin ne sopivat mihin tahansa laitteeseen mikäli mitat täsmäävät. Yleisimmät välijäähdyttimet pidämme aina omassa varastossa valmiina toimitukseen.
»» Race: Mishimoto välijäähdyttimet


Mukavaa viikonloppua!
Race.fi / Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 20 Huhti 2018, 12:26

Viikkotarjous: Race.fi tuotteita -10%

Tähän viikkotarjoukseen laitettiin Race.fi hyllytuotteita -10% alennukseen tästä viikoksi eteenpäin. Alennuksessa on muun muassa siirtosarjoja, bensanpaineensäätimiä ja lyhentimiä.

Kuva

Laitoimme tarjoukseen suoraan meidän varastosta löytyviä Race.fi tuotteita. Muun muassa seuraavat tuotteet ovat nyt saatavilla entistäkin paremmalla hinnalla:

Ahtopaineen säädin BC1
Kuva

Hyvä ja toimiva turboruuvi, jolla ahtopaineita saa muokattua näppärästi kiekkoa kääntämällä. Säätimen voi pitää konehuoneessa tai tarvittaessa tuoda sisälle hyttiin, jolloin säätäminen on älyttömän helppoa. Paketissa seuraa mukana itse säädin ja asennukseen letkut sekä klemmarit.

»» Race.fi turboruuvi

Bensanpaineensäädin
Kuva

Ehdoton Race.fi tuotteiden myyntisuosikki - reilusti yli tuhat myytyä säädintä. Mittarilla varustettu bensanpaineensäädin pitää suuttimille menevän bensanpaineen suhteessa imusarjan paineeseen juuri sopivana, jolloin autoa ohjaava järjestelmä osaa ruiskuttaa oikean määrän polttoainetta moottoriin. Soveltuu ruiskukäyttöön, niin turboon kuin vapaastihengittävään.

»» Race.fi bensanpaineensäädin

Vaihdevälin lyhennin
Kuva

Vaihdevälin lyhennin parantaa tarkkuutta lyhentämällä vaihdeväliä 25-40%, eli yksikertaisesti vaikkapa vaihto kolmoselta nelosvaihteelle on liikeradaltaan silloin lyhyempi. Asennus on yleensä helppo homma - vanha pois ja uusi tilalle. Varastosta löytyy lyhentimiä suoraan muun muassa BMW, Nissan ja VAG autoihin.

»» Race.fi vaihdevälin lyhennin

Kaikki Race.fi tuotteet verkkokaupassa:
»» Race.fi tuotteet

Mukavaa viikonloppua!
-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 24 Huhti 2018, 16:34

Alle 200 € tilausten toimitus Matkahuollolla 4.90 €

MH pakettien hinnat putosivat tarjouksen muodossa mukavasti alaspäin ja nyt paketin saa lähimpään toimipisteeseen alle vitosella.

Kuva

Otimme puhelimen lapaan ja tinkasimme sesongin turvin Matkahuollon lähetyksiin tuntuvan alennuksen. Matkahuollon paketit ovat nyt tarjolla entistäkin edukkaampaan 4.90 € hintaan 15.5 asti. Kaikki normaalikokoiset, eli jopa 35kg paketit kulkevat halvalla 4.90 € hinnalla ja tietenkin kaikki yli 200 € tilaukset toimitetaan vastaisuudessakin rahtivapaasti.

»» Race.fi - verkkokauppa

-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 27 Huhti 2018, 12:15

Viikkotarjous: K&N tuotteet -15%

K&N ilmansuodattimet miljoonan mailin takuulla! K&N vapaavirtausilmansuodatin takaa moottorille varmasti riittävän ilmansaannin ja on yksi suosituimmista virityksistä.

Kuva

K&N valmistaa huippulaatuisia paneeli ja kartiosuodattimia pääosin autoihin, mutta myös moottoripyöriin löytyy valikoimaa. K&N ilmansuodattimet ovat pestäviä ja uudelleen öljyttäviä. Etenkään paneelisuodattimen asennus ei ole vaikeaa - koppa auki, vanha pois, uusi tilalle. K&N suodattimen kanssa ilmanvastus on reippaasti pienempi, jolloin moottori ei tarvitse niin paljon polttoainetta ilman imemiseen - tällä saadaan enemmän tehoa ja pienempi polttoaineen kulutus.

Yleismallisempaan virittelyyn K&N löytyy myös kartiosuodattimia, jolla suodatin saadaan duunattua reilumminkin modatulle moottorille. K&N valikoimista löytyy myös ilmanottosarjoja, jolla korvataan alkuperäinen suodatinkotelo kokonaan. Mallikohtaisissa ilmanottosarjoissa on paikat myös auton alkuperäisille antureille, jolloin sarjan asennus ei vaadi muutoksia tunnistimille tai muille sähkölaitteille. K&N löydät myös laadukaat öljynsuodattimet. Suosituimmat paneelisuodattimet, kartio ja öljynsuodattimet löytyy meiltä aina varastosta, lisää tilataan säännöllisesti viikottain.

Tutustu K&N suodattimiin verkokaupassamme:
»» Race: K&N paneelisuodattimet
»» Race: K&N kartiosuodattimet
»» Race: K&N ilmanottosarjat
»» Race: K&N öljynsuodattimet

Harrasteautomiitti 17.5.2018
Ensimmäinen harrasteautomiitti starttaa tänä vuonna täällä Racella Torstaina 17.5.2018. Tapahtuma ei ole sen enempää kaupallinen kuin mitä paikka sattuu olemaan. Teemme miitistä lähiaikoina myös Facebook tapahtuman ja infoilemme lähempänä sisällöstä tarkemmin. Tervetuloa paikan päälle!

Mukavaa viikonloppua!
-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 04 Touko 2018, 12:57

Viikkotarjous: Kaaz lukkoperät -10%

Kaaz levylukkoperiä liikuskelee mukavaan tahtiin kun ratakelitkin alkavat olemaan hyvällä mallilla. Tästä syystä laitetaan Kaazin kisa ja katulukot -10% alennukseen viikkotarjouksen muodossa.

Kuva

Kaaz valmistaa laadukkaita lukkoperiä moniin autoihin niin japanilaisiin kuin euroautoihinkin, eli listoilta löytyy paljon myös saksalaisia autoja ja VAG-konsernin autoja. Kaazin lukkoa on saatavilla kolmella eri ramppikulmakonfiguraatiolla, 1, 1.5 sekä 2way. Kaazin lukkoperät ovat täysin huollettavissa ja kauttamme saat kaikki tarvittavat huolto-osat, kuten levyt, jouset ja peräöljyt.

Kaazin lukot ovat omiaan etenkin driftingissä, rallissa sekä time-attackissa, se tekeekin Kaazista pääosin puhtaasti kisalukon jota kadulle ei lähdetä kovinkaan usein suosittelemaan sen huonon "katukäyttäytymisen" takia. Toki Kaaz toimii eräänlaisena kompromissinä katukilpuriin, joka ei pääosin ole päivittäisenä käyttöautona. Kaazia saadaan tilaamalla usein jopa alta viikossa. Lukkojen mukana toimitetaan myös aina sopivat Kaazin omat peräöljyt, jotka takaavat lukon parhaan mahdollisen toiminnan haastavissakin kisaolosuhteissa.

Kaaz lukkoperät verkkokaupassa:
»» Race: Kaaz levylukkoperät

Mukavaa viikonloppua!
-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 11 Touko 2018, 14:03

Viikonlopun tarjous: Davies Craig vesipumput -15%

Laitetaan Davies Craig sähköiset vesipumput reilumpaan -15% tarjoukseen viikonlopuksi. Sähköisellä vesipumpulla varmistetaan jäähdytyksen riittävyys vakion rinnalla tai korvataan alkuperäinen pumppu kokonaisuudessaan.

Kuva

Davies Craig sähköisellä pumpulla saadaan luotettavuutta jäähdytysjärjestelmän toimintaan, pumppua voidaan käyttää lisävoimana tai koko nesteen kierto voidaan ratkaista käyttämällä vain sähköistä pumppua käyttämällä. Pumppuja löytyy 15-150l tuoton väliltä, pienimmät ovat varustettu muovirungolla ja isommat mallit vahvemmalla alumiinirakenteella joka takaa varman toiminnan rajuissakin olosuhteissa, esimerkiksi radalla.

Vesipumppuja saa erikseen tai sitten pakettina johon sisältyy myös ohjausyksikkö. Ohjausyksiköllä saadaan säädettyä nesteen tuottoa ja tarpeen mukaan myös flektin nopeutta, eli nopeutta ja päälläoloa voidaan muokata esimerkiksi niin että pumpun saa jätettyä käyntiin tietyksi ajaksi moottorin sammutuksen jälkeen. Yleisimmät pumput pidetään aina omassa varastossa ja lisää tilataan aina tarpeen mukaan vähintään kahdesti viikossa.

Davies Craig vesipumput verkkokaupassa:
»» Davies Craig sähköiset vesipumput

Mukavaa viikonloppua!
-Riku

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 14 Touko 2018, 16:31

Harrasteautomiitit 2018

Nyt alkaa olemaan taas se aika vuodesta kun harrasteautomiitit polkaistaan käyntiin. Ensimmäinen miitti starttaa tämän viikon Torstaina 17.5 klo 18.00 täällä Racella. Tervetuloa paikan päälle!

Kuva

Ensimmäinen miitti
17.5.2018 järjestetään tämän vuoden ensimmäinen harrasteautomiitti ja se starttaa kello 18.00. Kuvio on tuttu - Race tarjoo kahvit, makkarat, grillin ja paikan :) Tapahtuma ei maksa yhtikäs mitään ja sinne on tervetulleita kaikki.
Linkki tapahtumaan: Harrasteautomiitti 17.5.2018

Toinen miitti
Aika: 21.6.2018 klo 18.00
Paikka: Race.fi
Linkki tapahtumaan: Harrasteautomiitti 21.6.2018

Kolmas miitti
Aika: 19.7.2018 klo 18.00
Paikka: Race.fi
Linkki tapahtumaan: Harrasteautomiitti 19.7.2018

Neljäs miitti
Aika: 16.8.2018 klo 18.00
Paikka: Race.fi
Linkki tapahtumaan: Harrasteautomiitti 16.8.2018

Viides miitti
Aika: 20.9.2018 klo 18.00
Paikka: Race.fi
Linkki tapahtumaan: Harrasteautomiitti 20.9.2018

Mikäli kelit pysyvät vielä syyskuunkin jälkeen loistavana ja kysyntää miiteille riittää, niin järjestellään niitä vielä myöhemminkin - mutta siitä lisää tuonnempana ;)

Tervetuloa mukaan!
- Racen poppoo

Miittikirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 17 Touko 2018, 13:41

Ensimmäinen harrasteautomiitti & tarjouksia

Tänään 17.5.2018 starttaa tämän vuoden ensimmäinen harrasteautomiitti klo 18.00 ja tottakai duunattiin siihen myös meheviä tarjouksia, jotka ovat voimassa vain paikan päällä ja niin kauan kun tavaraa hyllystä riittää.

Kuva

PLX, VEMS & Innovate laajakaistat -20€

PLX, VEMS ja Innovaten hyllystä löytyvät laajakaistat on mahdollista kopata mukaan 20 € halvemmalla paikan päältä vain tänään miitissä. Kaikkia alla olevan linkin laajakaistoja löytyy varastosta ja tarjous on voimassa niin pitkään kun laajakaistoja riittää.

»» Laajakaistat

Thermo Tec 30 x 30cm lämpösuojatarra -15%

Thermo Tecin monikäyttöinen ja edullinen lämpösuojatarra blokkaamaan lämpöä esimerkiksi alustaan tai konehuoneeseen. Harrasteautomiitin aikana paikan päältä kyseinen tarra lähtee -15% alennuksella, niin kauan kun tavaraa riittää.

»» Thermo Tec lämpösuojatarra


Linkeistä ja meidän nettisivuilta näkee specsit tuotteille, mutta itse alennuksen saa ainoastaan ostamalla paikan päältä miitissä ;) Tarjoukset tulevat voimaan klo 18.00 alkaen.

-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 18 Touko 2018, 12:18

Viikonlopun tarjous: Laajakaistat -20 €

Laitetaan kaikki meidän laajakaistat, eli VEMS, Innovate ja PLX -20 € tarjoukseen viikonlopuksi. Vemsin, PLX ja Innovaten valikoimista löydät juuri sopivan laajakaistan niin turbo kuin vaparikäyttöön.

Kuva

Viikonlopun tarjouksessa nyt suosituimmat ja maailman parhaimmat laajakaistat, eli Innovate, Vems ja PLX isolla alennuksella vain tämän viikonlopun ajan. Näiltä kolmelta merkiltä löytyy laadukasta seossuhdemittaria pakolämmöllä tai ilman, joilla päästään seuraamaan polttoaineen seossuhdetta ankarissakin olosuhteissa. Laajakaista on moottorille myös eräänlainen henkivakuutus, sillä se ilmoittaa muutoksista seoksessa nopeasti ja siihen ehditään reagoimaan ennenkuin pahempaa moottorissa pääsee tapahtumaan.

VEMS laajakaista + EGT on erinomainen vaihtoehto myös hinnaltaan kun haetaan laajakaistaa sekä pakolämpöä samassa paketissa, etenkin turbotetuissa moottoreissa pakolämpöjen seuraaminen on usein tarpeellista. Innovate on paras valinta silloin kun halutaan seurata vain seossuhdetta, eikä ylimääräisille tilperhööreille ole tarvetta - esimerkiksi hieman vanhemmissa moottoreissa. Innovaten V-koneisiiin suunnattu DLG-1 laajakaista on varustettu kahdella anturilla, jolloin tämä on erinomainen vaihtoehto useille jenkkimoottoreille tai muille esim. V6, V8 tai V12 moottoreille. PLX on taas kaikkea tältä väliltä ja tarvittaessa muokattavissa, perus PLX sisältää pelkän seossuhdemittarin mutta siihen on mahdollista kytkeä erilaisia lisäantureita joiden arvoja päästään seuraamaan samalta kosketusnäytöltä - esimerkiksi näkyville saa pakolämmön lisäksi vaikkapa ahtopaineen tai veden/öljynlämmön. Kaikkia laajakaistoja pidetään aina omassa varastossa ja toki tilaamalla saadaan aina nopeasti lisää.

Laajakaistat verkkokaupassa valmiiksi alennettuna:
»» Vems laajakaistat
»» PLX laajakaistat
»» Innovate laajakaistat
»» Innovate DLG-1 laajakaista

-Riku

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 25 Touko 2018, 12:18

Viikkotarjous: Autoglym autonhoitotuotteet -10%

Lisäiltiin alkuviikosta hieman Autoglymin kamppeita ja lykätään ne samointein viikkotarjoukseen -10 % alennuksella. Autoglymiltä löytyy laadukkaita ja tunnettuja hoitotuotteita kaikkiin käyttötarkoituksiin esipesusta moottoritilan pesuun.

Kuva

Tämä viikon alussa valikoima kasvoi autonhoitotuotteissa kun verkkokauppaan lisättiin Autoglymin autonhoitotuotteet. Valikoimista ja hyllystä löytyy runsaasti erilaisia pesuaineita sekä pesutarvikkeita jokaiseen käyttötarkoitukseen, löytyy moottoripesua, vannepesua, raudanpoistoa, hoitoaineita ynnä muuta kivaa.

Tuoreena tuotteena Autoglymiltä löytyy myös vaahdottimeen tarkoitettua Polar Blast lumivaahtoa. Polar blastilla esipesu on oikeasti mukavaa ja pesuaine pääsee vaahdon muodossa kunnolla vaikuttamaan joka tarkoittaa sitä että mekaanisessa pesussa vältytään pesunaarmuilta. Suosituimmat Autoglymit löytyy meiltä suoraan varastosta ja tarpeen mukaan tilataan lisää aina kun siltä näyttää.

Autoglymit verkkokaupassa:
»» Autoglym autonhoitotuotteet

Mukavaa viikonloppua!
-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 30 Touko 2018, 16:50

Kuvia kauden avajaismiitistä

Ensimmäinen harrasteautomiitti starttasi mallikkaasti ja mukavaa oli. Vesisade pääsi aluksi hieman yllättämään, mutta siitäkin selvittiin ja porukkaa oli paikan päällä oikein kivasti. Napsittiin miittailusta myös muutamia kuvia ja laitettiin niitä näytille tänne.


Kuva


Kuva


Kuva


Tulevat harrasteautomiitit

Toinen miitti
Aika: 21.6.2018 klo 18.00
Paikka: Race.fi, Välitie 6, 07170 Pornainen
Linkki tapahtumaan: Harrasteautomiitti 21.6.2018

Kolmas miitti
Aika: 19.7.2018 klo 18.00
Paikka: Race.fi, Välitie 6, 07170 Pornainen
Linkki tapahtumaan: Harrasteautomiitti 19.7.2018

Neljäs miitti
Aika: 16.8.2018 klo 18.00
Paikka: Race.fi, Välitie 6, 07170 Pornainen
Linkki tapahtumaan: Harrasteautomiitti 16.8.2018

Viides miitti
Aika: 20.9.2018 klo 18.00
Paikka: Race.fi, Välitie 6, 07170 Pornainen
Linkki tapahtumaan: Harrasteautomiitti 20.9.2018

Kuvio on tuttu - Race tarjoo kahvit, makkarat, grillin ja paikan :) Tapahtuma ei maksa yhtään mitään ja paikan päälle on tervetulleita kaikki harrasteautolla tai ilman.

-Riku

Kirjoitus ja rutkasti enemmän kuvia tapahtumasta sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 01 Kesä 2018, 12:32

Viikonlopun tarjous: Mishimoto jäähdyttimet -15%

Jäähdytys kuntoon! Laitetaan Mishimoton tehokkaat jäähdyttimet -15% alennukseen viikonlopun tarjouksen muodossa.

Kuva

Mishimoton moottorinjäähdyttimet ovat pääosin automallikohtaisia ja laadukkaasti valmistettuja sekä viimeisteltyjä. Mishimoton jäähdytysteho on alkuperäistä jäähdytintä rutkasi parempi sekä erittäin hyvä valinta kun jäähdytystä tarvitaan enemmän. Mishimotossa on suurempi vesitilavuus jolloin jäähdytysteho on erinomainen myös esimerkiksi liikennevaloissa seistessä. Yleismallisempaan käyttötarkoitukseen Mishimoto on listannut myös muutaman universaalin jäähdyttimen ja meiltä löytyvän mitta pdf takia mallikohtaisetkin jäähdyttimet saa sopimaan melkein mihin tahansa.

Välijäähdyttimiä löytyy myös rutkasti erilaisia, on eri mittaista ja eri väriä - eli lähes kaikkiin käyttötarkoituksiin löytyy sopivaa Mishimoton cooleria. Coolereista kuten moottorinjäähdyttimistä varastoimme kaikista suosituimmat mallit ja lisää tilataan säännöllisesti vähintään kahdesti viikossa sekä tarpeiden mukaan.

Mishimoton jäähdyttimet verkkokaupassa alennettuun hintaan:
»» Mishimoto jäähdyttimet
»» Mishimoto välijäähdytin

Harrasteautomiitti 21.6.2018
Seuraava harrasteautomiitti on muutaman viikon kuluttua täällä racella 21.6 klo. 18.00 eteenpäin. Paikalle on tervetulleita kaikki, harrasteautolla tai ilman ;)

Facetapahtuma ja specsit yhteenvetona:
Aika: 21.6.2018 klo 18.00
Paikka: Race.fi, Välitie 6, 07170 Pornainen
Linkki tapahtumaan: Harrasteautomiitti 21.6.2018

-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 08 Kesä 2018, 11:33

Toimituskulujen hinnat laskivat!

Laskimme alle ja yli 200,00 € tilausten toimituskuluja fiksumman hintaiseksi. Esimerkiksi postipaketti seuraavaksi arkipäiväksi eli Posti14 hinta putosi kolmanneksen.

Kuva

Laskettiin toimituskuluja parempaan suuntaan Matkahuollon ja Postin osalta, peruspaketit olivat aikasemmin kiinteällä 7,90 € hinnalla alle 200 € tilauksille mutta nyt ne on laskettu fiksuun 6.90 € hintaan. Isoin muutos toimitushinnoissa lienee kuitenkin Postin jakopaketti (Posti14), jonka hinta laskettiin tasan 9,90 € hintaiseksi. Normaaleista noutopistepaketeista poiketen Posti14 saa toimituksen suoraan perille kotiosoitteeseen tai vaikkapa näppärästi työpaikalle seuraavaksi arkipäiväksi. Tietenkin myös tulevaisuudessa yli 200 € tilaukset toimitetaan Postin, DB Schenkerin tai Matkahuollon kautta ilmaiseksi lukuunottamatta Postin jakopakettia joka on yhtä edullinen kaikille paketeille.

»» Race.fi: Toimitustavat

Mukavaa alkavaa viikonloppua!
-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 15 Kesä 2018, 11:11

Viikonlopun tarjous: Laajakaistat -10%

Laitetaan meidän laajakaistoja, eli VEMS, Innovate MTX-L ja PLX -10 % tarjoukseen viikonlopuksi. Vemsin, PLX ja Innovaten valikoimista löydät juuri sopivan laajakaistan niin turbo kuin vaparikäyttöön, eli rahalle saa varmasti vastinetta.

Kuva

Viikonlopun tarjouksessa nyt suosituimmat ja maailman parhaimmat laajakaistat, eli Innovate MTX-L, Vems ja PLX isolla alennuksella vain tämän viikonlopun ajan. Nämä kolme merkkiä tarjovat laadukasta seossuhdemittaria pakolämmöllä tai ilman, joilla päästään seuraamaan polttoaineen seossuhdetta ankarissakin olosuhteissa. Laajakaista on moottorille myös eräänlainen henkivakuutus, sillä se ilmoittaa muutoksista seoksessa nopeasti ja siihen ehditään reagoimaan ennenkuin pahempaa moottorissa pääsee tapahtumaan.

VEMS laajakaista + EGT on erinomainen vaihtoehto myös hinnaltaan kun haetaan laajakaistaa sekä pakolämpöä samassa paketissa, etenkin turbotetuissa moottoreissa pakolämpöjen seuraaminen on usein tarpeellista ja suositeltavaa. Innovate MTX-L on paras valinta silloin kun halutaan seurata vain seossuhdetta, eikä ylimääräisille tilpehööreille tai boxeille ole tarvetta - suosittu esimerkiksi hieman vanhemmissa moottoreissa. Innovaten MTX-L PLUS laajakaistaa saapuikin eilen reilu satsi varastoon ja nyt sitä on mahdollista saada normaaliakin edullisemmin. PLX on taas kaikkea tältä väliltä ja tarvittaessa muokattavissa, perus PLX sisältää pelkän seossuhdemittarin mutta siihen on mahdollista kytkeä erilaisia lisäantureita joiden arvoja päästään seuraamaan samalta kosketusnäytöltä - esimerkiksi näkyville saa seosuhteen lisäksi vaikkapa öljynpaineen ja vedenlämmön. Kaikkia laajakaistoja pidetään aina omassa varastossa ja mikäli hyllyt pääsisivät tyhjäksi, lisää kampetta saadaan tilaamalla vikkelästi.

Laajakaistat verkkokaupassa valmiiksi tarjouksessa:
»» Vems laajakaistat
»» PLX laajakaistat
»» Innovate laajakaistat

Mukavaa viikonloppua!
-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 18 Kesä 2018, 15:57

Harrasteautomiitti 21.6.2018

Ensimmäinen harrasteautomiitti starttasi hienosti noin kuukausi sitten ja nyt on toisen aika. Tämän vuoden toinen miitti pidetään tulevana Torstaina 21.6 tällä Racella, tervetuloa paikan päälle!

Kuva

Tosiaan tämän vuoden harrasteautomiitit polkaistiin käyntiin karkeasti noin kuukausi sitten ja kävijöitä riitti vaikka keli taistelikin aluksi hieman vastaan. Nyt tulevan miitin jälkeen lähdetään suoriltaan juhannuksen viettoon ja tämän kunniaksi pyöräytetään grillissä porukalle vähän prameampaa makkaraa. Tarjouspuolikin on mietitty ja ainakin laajakaistoista, filttereistä ja autonhoitotuotteista veistellään hintaa pois.

Toinen miitti nyt tulevana torstaina
Aika: 21.6.2018 klo 18.00
Paikka: Race.fi
Linkki tapahtumaan: Harrasteautomiitti 21.6.2018

Kolmas miitti
Aika: 19.7.2018 klo 18.00
Paikka: Race.fi
Linkki tapahtumaan: Harrasteautomiitti 19.7.2018

Neljäs miitti
Aika: 16.8.2018 klo 18.00
Paikka: Race.fi
Linkki tapahtumaan: Harrasteautomiitti 16.8.2018

Viides miitti
Aika: 20.9.2018 klo 18.00
Paikka: Race.fi
Linkki tapahtumaan: Harrasteautomiitti 20.9.2018

Mikäli kelit pysyvät vielä syyskuunkin jälkeen loistavana ja kysyntää miiteille riittää, niin järjestellään niitä vielä myöhemminkin - mutta siitä lisää tuonnempana ;)

Tervetuloa mukaan!
- Racen poppoo

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 20 Kesä 2018, 15:07

Eibachia moneen lähtöön ja käyttötarkoitukseen

Eibach on yksi maailman johtavista alustaosien valmistajista ja varma valinta mihin tahansa käyttötarkoitukseen. Valikoimista löytyy muun muassa jousisarjoja, alustasarjoja, spacereitä, ERS kisajousia ja paljon muuta.

Eibach Pro-kit ja Sportline madallusjouset
Kuva
Pro-kit ja Sportline madallusjouset tarjoavat täyttä laatua ja kestoa 5 vuoden takuulla! Molemmilla sarjoilla saadaan pudotettua korkeutta ja parannettua ajo-ominaisuuksia reilusti, Pro-kit madallusjouset tarjoavat yleisesti noin 30mm madalluksen ja Sportline vähän reilumman 40-50mm pudotuksen. Sportline madallusjousien kanssa suosittelemme myös lyhyempiä iskunvaimentimia ja tähän löytyy myös valmis ratkaisu --> Eibach Sportline B12 alustasarja.

»» Pro-kit madallusjouset
»» Sportline madallusjouset

Eibach Pro-kit ja Sportline B12 kitit
Kuva
B12 kitit tarjoavat vastaavasti saman madalluksen kuin Sportline ja Pro-kit jousetkin mutta ne ovat varustettu myös Bilstein B8 iskareilla, jotka takaavat vielä paremmat ajo-ominaisuudet - Bilsteinin B8 ovat vakioiskareita lyhyempiä, jolloin jouston määrä ei vähene vaikka auto madaltuu reilumminkin. Sportline + Pro-kit B12 sarjat ovat kevyesti myydyimpiä kiinteästi madaltavia alustasarjoja.

»» Eibach Pro-kit B12 alustasarjat
»» Eibach Sportline B12 alustsarjat

Eibach Pro-street S säädettävät alustasarjat
Kuva
Eibach Pro-street S coiloverit tarjoavat mielettömän urheilullisen ajettavuuden kuitenkaan tinkimättä ajo-ominaisuuksista pätkääkään. Korkeussäätöä sekä mukavuutta etsiessä Pro-street S on erinomainen valinta niin laadun kuin hinnankin puolesta. Alusta on korkeussäädettävissä yleisesti noin 20-70mm väliltä, riippuen automallista ja alustan toteutuksesta - tarkemmat tiedot löytyy aina itse tuotteesta.

»» Pro-Street S säädettävät alustasarjat

Eibach Anti-Roll-Kit vakaajasarjat
Kuva
Eibach vaakaajilla ajoa saadaan vakautettua vielä enemmän kuitenkaan tinkimättä mukavuudesta pätkääkään. Eibachin vakaajat ovat alkuperäisiä vähän jäykempiä joka pienentää korin kallistelua. Vakaajasarjojen mukana toimitetaan jäykemmät vakaajanpuslat ja setit sopivat asennettaviksi esimerkiksi Pro-street S, Pro-kit tai Sportline alustasarjojen kera.

»» Eibach Anti-Roll-Kit vakaajasarjat

Eibach Pro-spacer levikepalat
Kuva
Spacereillä eli levikepaloilla vannetta saadaan ulommaksi ja autolle lisää näyttävyyttä. Raidevälin leventäminen parantaa ulkonäön lisäksi myös ajettavutta sillä se vähentää korin kallistelua ja vakauttaa ajo-ominaisuuksia. Pultattavissa spacereissa tulee mukana matalat mutterit / pultit napakiinnitykseen ja vanne taas kiinnittyy alkuperäisillä pulteilla / muttereilla spaceriin. Ei-pultattavissa spacereissa ei pultteja / muttereita tule messissä, mutta olemme listanneet ne erikseen verkkokauppaan josta ne on helppo kopata spacereiden kanssa ostoskoriin.

»» Eibach Pro-spacer levikepalat

Harrasteautomiitti huomenna 21.6.2018
Kuvio on tuttu - Race (eli me) tarjoo kahvit, makkarat, grillin ja paikan :) Tapahtuma ei maksa yhtään mitään ja paikan päälle on tervetulleita kaikki harrasteautolla tai ilman.

Aika: 21.6.2018 klo 18.00
Paikka: Race.fi, Välitie 6, 07170 Pornainen
Linkki facetapahtumaan: Harrasteautomiitti 21.6.2018

-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 21 Kesä 2018, 16:55

Harrasteautomiitti tänään & juhannuksen aukioloajat

Tänään olisi taas miittailun aika, eli toinen harrasteautomiitti pidetään tänään kello 18.00 alkaen täällä racella, tervetuloa! Tehdään tästä miitistä taas erinomainen ja lähdetään hyvillä mielillä juhannuksen viettoon.

Kuva

Tosiaan tämän vuoden harrasteautomiitit polkaistiin käyntiin karkeasti noin kuukausi sitten ja kävijöitä riitti vaikka keli taistelikin aluksi hieman vastaan. Nyt tulevan miitin jälkeen lähdetään suoriltaan juhannuksen viettoon ja tämän kunniaksi pyöräytetään grillissä porukalle vähän prameampaa makkaraa. Tarjouspuolikin on mietitty ja muun muassa Japan Racingin JR5 hyllyvanteet 17 x 8.5" 4x100/114.3 ET35 lähtevät edullisesti matkaan - kannattaa tulla tsekkaamaan!

Harrasteautomiitti tänään!
Aika: 21.6.2018 klo 18.00
Paikka: Race.fi
Linkki tapahtumaan: Harrasteautomiitti 21.6.2018


Juhannuksen aukioloajat
Huomenna juhannusaattona 22.6 olemme suljettuna. Maanantaina olemme taas normaalisti sorvin ääressä aukioloaikojemme puitteissa. Juhannuksen ja viikonlopun aikana tulleet yhteydenotot kiritään alkuviikosta nopeasti ajantasalle ;)

Tervetuloa mukaan ja hyvää juhannusta!
- Racen poppoo

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 28 Kesä 2018, 15:51

Seuraava harrasteautomiitti: TO 19.7.2018

Ensimmäinen ja toinen harrasteautomiitti on mennyt vallan hienosti ja nyt kolmasta pukkaa. Tämän vuoden kolmas miitti pidetään Torstaina 19.7 kello 18.30 alkaen tällä Racella, tervetuloa paikan päälle!

Kuva

Tosiaan tämän vuoden harrasteautomiitit polkaistiin käyntiin karkeasti noin kuukausi sitten ja kävijöitä riitti vaikka keli taistelikin aluksi hieman vastaan. Tokan eli viime viikon miitin jälkeen lähdettiin suoriltaan juhannuksen viettoon ja tämän kunniaksi pyöräytettiin grillissä porukalle vähän prameampaa makkaraa. Tarjouspuoli ensi miittiä varten on suunnittelussa ja siitä ilmoitellaan lähempänä ;) Lyhennettiin miittiä vähän kompaktimmaksi eli tästä lähtien miitti starttaa 18.30 ja noin kahdeksan maissa aletaan laittamaan kamppeita kasaan.

Kolmas miitti
Aika: 19.7.2018 klo 18.30
Paikka: Race.fi
Linkki tapahtumaan: Harrasteautomiitti 19.7.2018

Tulevia miittejä

Neljäs miitti
Aika: 16.8.2018 klo 18.30
Paikka: Race.fi
Linkki tapahtumaan: Harrasteautomiitti 16.8.2018

Viides miitti
Aika: 20.9.2018 klo 18.30
Paikka: Race.fi
Linkki tapahtumaan: Harrasteautomiitti 20.9.2018

Mikäli kelit pysyvät vielä syyskuunkin jälkeen loistavana ja kysyntää miiteille riittää, niin järjestellään niitä vielä myöhemminkin - mutta siitä lisää tuonnempana ;)

Tervetuloa mukaan!
- Racen poppoo

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 29 Kesä 2018, 11:43

Viikkotarjous: Stri lisämittarit -15%

Laitetaan luotettavat ja tarkat Stri lisämittarit mittarit -15% alennukseen viikkotarjouksen merkeissä. Kaikista yleisimmät ja suosituimmat mittarit löydät aina suoraan meidän varastosta.

Kuva

STRI valmistaa varmasti yksiä maailman parhaita lisämittareita joita markkinoilla on! Stri DSD sarja on varustettu pitkään kehitetyllä tarkalla ja nopealla askelmoottorilla joka takaa varmasti oikean arvon kovissakin olosuhteissa. DSD mallisarjaa käytetään paljon kisapuolella jossa mittareilta vaaditaan paljon eikä virhelukemat ole vaihtoehto.

Lisämittarit ovat toimiessaan hyvinkin hiljaisia, ellei äänettömiä - täysin automaattinen kalibrointi aina virtojen uudelleenkytkettäessä takaa aina mahdollisimman virheettömät tulokset. Stri mittareita on saatavilla eri pohja että lediväreissä tummennetulla tai kirkkaalla linsillä. Keskitimme noin kuukausi sitten STRI mittareiden varastoinnin 52mm mustataustaiseen kirkaslasiseen sarjaan joka on ylivoimaisesti suosituin. Toki muitakin STRI lisämittareita saadaan tarpeen mukaan ihan muutamassa päivässä euroopan varastolta.

STRI lisämittarit verkkokaupassa:
»» Race: Stri lisämittarit

Harrasteautomiitti TO 19.7.2018
Aika: 19.7.2018 klo 18.30
Paikka: Race.fi
Linkki tapahtumaan: Harrasteautomiitti 19.7.2018

Mukavaa viikonloppua!
-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 06 Heinä 2018, 14:26

Viikkotarjous: Black Diamond -10%

Kyllä pysähtyy! Black Diamondin jarruosat ovat erinomainen päivitys hieman tehokkaampaan autoon tai jokapäiväiseen kauppakassiin. Nyt jarrusetti on mahdollista haalia itselleen -10% alennuksella.

Kuva

Black Diamondilta löydät sopivat jarruosat vakiokamppeiden korvaajaksi niin kilpuriin kuin tavan kauppakassiin. Jarrulevyjä on saatavilla uritettuna, rei'itettynä ja sekä että. Palat omaavat matalan pölyasteen, korkean kitkakertoinen sekä erinomaisen lämmönkeston. Levyjen ja palojen kaveriksi teräspunosletkut ovat piste iin päälle kun ns. ilmapalloisuus poistuu jarrupolkimesta kokonaan ja jarrutus on huomattavasti tarkempaa - teräspunos itsessään on rosteria ja liitokset keltapassivoituja. Jotta jarruista saadaan kaikki irti, suositellaan jarrunesteeksi ehdottomasti Black Diamondin omaa jarrunestettä joka toimii erinomaisesti myös kilpakäytössä. Varastossa pidämme kaikista suosituimmat artikkelit kuten jarrunesteet ja myydyimmät palat/letkut/levyt.

Tästä suoraan valmiiksi alennettuihin tuotteisiin verkkokauppaan:
»» Black Diamond jarrulevyt
»» Black Diamond jarrupalat
»» Black Diamond jarruletkut
»» Black Diamond kytkinletkut
»» Black Diamond DOT4 jarruneste


-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 13 Heinä 2018, 13:19

Viikkotarjous: Sachs SRE kytkimet -10 %
Kunnon kytkintä viikkotarjouksessa! Jos nykyinen osoittaa antautumisen merkkejä, on tässä oiva tilaisuus napata kunnon kytkin tilalle!

Kuva

Sachs SRE kytkimet ja kytkinosat ovat seuraavan viikon verran tarjouksessa. Listalta löytyy kytkintä vankalla väännönkestolla käytännössä kaikkiin yleisiin autoihin.

Kytkimiä on saatavana sekä sintteri- että massalevyllä, ja kaikki osat voi ostaa myös erikseen.

Katalogi sekä tuotteet hintoineen löytyvät tuosta:
»» Sachs SRE kytkimet

Erinomaista viikonloppua!
- Willem / Race.Fi

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 18 Heinä 2018, 16:15

Harrasteautomiitti: TO 19.7.2018
Jälleen olisi aika tulla nauttimaan helteen antimista ja ensimmäiselle 20 tarjolla hampurilaisia. Huomioittehan muuttuneen aikataulun: 18:30.


Kuva

Huomisen 19.7.2018 tapahtuma facebookissa: https://www.facebook.com/events/1684535888290618/

Tulevia miittejä:

Neljäs miitti
Aika: 16.8.2018 klo 18.30
Paikka: Race.fi
Linkki tapahtumaan: Harrasteautomiitti 16.8.2018

Viides miitti
Aika: 20.9.2018 klo 18.30
Paikka: Race.fi
Linkki tapahtumaan: Harrasteautomiitti 20.9.2018

Mikäli kelit pysyvät vielä syyskuunkin jälkeen loistavana ja kysyntää miiteille riittää, niin järjestellään niitä vielä myöhemminkin - mutta siitä lisää tuonnempana ;)

Tervetuloa mukaan!
- Racen poppoo

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 20 Heinä 2018, 14:39

Viikonlopputarjous: Quaife lukkoperät -10 %
Hellekelien supertarjouksena ovat viikonlopun ajan Quaife lukot -10 % tarjouksessa!

Kuva

Pääkallopaikalta saakka tulleen kamppiksen turvin saadaan Quaifen laatulukkoa pukattua viikonlopun ajan -10 % tarjouksella!

Quaifen lukothan ovat siis torsen lukkoja, eli sopivat erinomaisesti katuajoon ja toimivat saumattomasti myös luistoneston kanssa.

Etuvetoisissa lukko eliminoi lähes kokonaan ns. powersteering efektin jossa auto vetelee kovemmassa kiihdytyksessä, ja takavetoisissa... no lukkohan niihin nyt vaan kuuluu ;)

Luistoneston valon välkkyminen saadaan myös tehokkaasti kuriin kun kumpikin pyörä tarjoaa pitoaan auton liikuttamiseksi.

Tsekkaa lukko autoosi ja pistä tilaus pesää tuosta:
»» Quaife lukkoperät

Race.Fi / Willem

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 27 Heinä 2018, 14:30

Viikonlopputarjous: Eibach jouset ja alustasarjat -10 %
Kesäviikonlopun tarjouksessa mitäs muuta kun kunnon alustaa. Viikonlopun aikana tilatusta erästä saadaan pikku lisäale, ja se jaetaan toki lyhentämättömänä asiakkaille!

Kuva

Kuva

Kunnon alustasarjaa tarjolla koko viikonlopun ajan! Eibach Pro-Kit tai Sportline jouset, sekä vastaavat Bilstein B8 iskareilla varustetut B12 Pro-Kit ja B12 Sportline -sarjat ovat -10 % tyrkyllä tämän viikonlopun.

Pro-Kit -sarjan alustat tai madallusjouset madaltavat autoa vakiokorkeudesta hyvin maltilliset 25 - 30mm. Madallus vastaa aika pitkälti usean valmistajan vakiomadalluksia kuten Audi S-line tai BMW M-Sport. Isompia, 40 - 50mm madalluksia hakeville löytyy oikea tuote Sportline mallistosta. Pelkät jouset ostaville tosin pitää aina huomauttaa, että vakioiskareiden liikerata alkaa 50mm madalluksella olla jo melko äärirajoilla, joten suosittelemme näitä aina B12 -sarjana jossa tulee mukana lyhyemmät ja upside down toteutetut Bilstein B8 iskarit.

Eibach setit ovat sarjoja joista ei kuule muuta kuin hyvää palautetta. Sen verran hyvää, että omassakin kesäautossa on B12 satsi alla.

Sarjat löydät tuosta:
»» Eibach Pro-Kit madallusjouset
»» Eibach Sportline madallusjouset
»» Eibach B12 Pro-Kit alustasarjat
»» Eibach B12 Sportline alustasarjat

Säädettävää settiä etsivälle valikoimassa on varsin fiksusti hinnoiteltuja ja myös laajalti hyvää palautetta keränneitä D2 coiloversarjoja. Coilareilla korkeuden säätö puolestaan onnistuu täysin portaattomasti, ja myös nostaminen talveksi onnistuu mukisematta.
»» D2 coilover alustasarjat

Toimarit tietenkin alk 5.90, ja yli 200 € kasat on the house =)

Mukavaa viikonloppua!
Race.Fi / Willem

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 03 Elo 2018, 11:43

Viikkotarjous: K&N ilmansuodattimet -10%

K&N laadukkaat ilmansuodattimet miljoonan mailin takuulla! K&N ilmansuodatin takaa moottorille hyvän ilmansaannin ja on täysin huollettavissa.

Kuva

K&N valmistaa huippulaatuisia paneeli ja kartiosuodattimia pääosin autoihin, mutta myös moottoripyöriin löytyy valikoimaa - näistä toki napsaistaan myös -10% pois. K&N ilmansuodattimet ovat pestäviä ja uudelleen öljyttäviä. Etenkään paneelisuodattimen asennus ei ole vaikeaa - koppa auki, vanha pois, uusi tilalle - that's it! K&N suodattimen kanssa ilmanvastus on reippaasti pienempi, jolloin moottori ei tarvitse niin paljon polttoainetta ilman imemiseen, sillä saadaan enemmän tehoa ja pienempi polttoaineen kulutus.

Yleismallisempaan virittelyyn K&N löytyy myös kartiosuodattimia, jolla suodatin saadaan duunattua reilumminkin modatulle moottorille, myös koko vaihtoehtoja on useita saatavilla. K&N tekee myös ilmanottosarjoja jolla korvataan alkuperäinen suodatinkotelo kokonaan. Mallikohtaisissa ilmanottosarjoissa on paikat myös auton alkuperäisille antureille, jolloin sarjan asennus ei vaadi muutoksia tunnistimille tai muille sähkölaitteille. Suosituimmat ilmansuodattimet kuten 3 ja 4" kartiofiltterit löydät meiltä suoraan varastosta, tilaamme lisää hyllyntäytettä viikottain.

K&N filtterit verkokaupassa:
»» Race: K&N paneelisuodattimet
»» Race: K&N kartiosuodattimet
»» Race: K&N ilmanottosarjat
»» Race: K&N huoltosarja

Harrasteautomiitti 16.8.2018
Elokuun harrasteautomiitti starttaa täällä Racella Torstaina 16.8.2018. Tapahtuma ei ole sen enempää kaupallinen kuin mitä paikka sattuu olemaan. Miitistä löytyy myös Facebook tapahtuma jossa lisätietoja. Tervetuloa paikan päälle!
»» Harrasteautomiitti 16.8.2018

Mukavaa viikonloppua!
-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 10 Elo 2018, 11:58

Viikonlopun tarjous: Davies Craig vesipumput -15%

Laitetaan Davies Craig sähköiset vesipumput -15% alennukseen viikonlopuksi. Sähköisellä vesipumpulla varmistetaan jäähdytyksen riittävyys vakion rinnalla tai korvataan alkuperäinen pumppu kokonaan.

Kuva

Davies Craig sähköisellä pumpulla saadaan luotettavuutta jäähdytysjärjestelmän toimintaan kun pumppua voidaan käyttää lisävoimana tai koko nesteen kierto voidaan ratkaista käyttämällä vain sähköistä pumppua. Pumppuja löytyy 15-150l tuoton väliltä, pienimmät ovat varustettu muovirungolla ja isommat mallit vahvemmalla alumiinirakenteella joka takaa varman toiminnan rajuissakin olosuhteissa, esimerkiksi radalla.

Vesipumppuja saa erikseen tai sitten pakettina johon sisältyy myös ohjausyksikkö. Ohjausyksiköllä saadaan säädettyä nesteen tuottoa ja tarpeen mukaan myös flektin nopeutta, eli nopeutta ja päälläoloa voidaan muokata esimerkiksi niin että pumpun saa jätettyä käyntiin tietyksi ajaksi moottorin sammutuksen jälkeen. Yleisimmät pumput pidetään aina omassa varastossa ja lisää tilataan aina tarpeen mukaan vähintään kahdesti viikossa, esimerkiksi nyt alkuviikosta varastolle pukkasi taas uutta kuormaa.

Davies Craig vesipumput ja oheistarvikkeet verkkokaupassa:
»» Davies Craig sähköiset vesipumput

Kuva

Harrasteautomiitti 16.8.2018
Elokuun harrasteautomiitti starttaa täällä Racella Torstaina 16.8.2018. Tapahtuma ei ole sen enempää kaupallinen kuin mitä paikka sattuu olemaan. Miitistä löytyy myös Facebook tapahtuma jossa lisätietoja. Tervetuloa paikan päälle!
»» Harrasteautomiitti 16.8.2018

Mukavaa alkavaa viikonloppua!
-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 13 Elo 2018, 16:32

Harrasteautomiitti 16.8. klo 18.30 - 20.00

Elokuun harrasteautomiitti on tällä viikolla! Sääennuste lupaa hyvää, ja paikalla on mahis koittaa vaikka vanteenheiton suomenmestaruuskiskaisuakin! Pelit putsiksi ja nokka kohti Pornaisia siis! Tervetuloa!

Kuva

Torstaina 16.8. miittaillaan taas klo 18.30 - 20.00!

Vaikka elokuuta eletäänkin, näyttää Foreca tänne Pornaisiin torstaille puolipilvistä varsin mukavaa miittailusäätä.

Miittihän alkaa jälleen klo 18.30 ja kestää noin kahdeksaan asti. Tälläkin kertaa pyöräytetään heti alkuun grillissä kunnon hampparit. Ei siis mitään pakastejuttuja, vaan ihan kunnon lihasta ja rakkaudesta tehtyjä piffejä. Näitä on tarjolla alkuun sen parikymmentä, eli ajoissa kannattaa olla pelipaikoilla.
Noiden jälkeen jatketaan tietty tutulla linjalla grilli kuumana jos makkarat maistuu. Mikään tarjottava ei maksa mitään, vaan ne on ihan talon puolesta.

Elokuun miittiin kannattaa jopa vähän treenata, nimittäin paikalla on Old Spak Garagen vanteenheiton SM skaban kiertue! Suosittelemme siis asianmukaista alkuverryttelyä, emmekä ota vastuuta revähtäneestä habasta kun ennätysheittoa haetaan :D

Paikalle ovat tietenkin tervetulleita kaikki vauvasta vaariin, oli menopeli mikä tahansa. Harrasteauto ei ole mikään osallistumiskriteeri, koska me kyllä tiedetään että ne makaa myös varsin usein tallissa projektina tai on vasta haaveissa. Kiinnostus siis riittää!

Sanomattakin lienee muuten tässä vaiheessa selvää, että teemme mielellään yhteistyötä eri autokerhojen ja talliporukoiden kanssa. 1+1=3 niinsanotusti ;) Jos sulla on joku hyvä idea kuten vanteenheitto, niin pistä meille viestiä! Nää tehdään sopivasti pilke silmäkulmassa ja rakkaudesta lajiin harrastekohteen merkkiin, malliin tai tyylisuuntaan katsomatta <3

- Willem / Race.Fi

--> Facebook tapahtuma, klik klik!

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 14 Elo 2018, 16:26

Mallikohtainen haku

Tuotteita pystyy nyt suodattamaan automerkin, sarjan sekä mallin mukaan. Lisäksi on mahdollista valita tuotemerkki tai tuotteen tyyppi.

Kuva

Mallikohtaiseen haku kattaa nyt automerkin, sarjan ja mallin eli voidaan hakea esimerkiksi BMW 5-sarja ja valita koriksi E60. Tämä yksilöittää hakemista entisestään etenkin silloin kun tiedetään mitä etsitään tai halutaan helposti katsoa valmistaako kyseinen valmistaja tuotteita valittuun autoon. Mallikohtainen haku on myös erinomainen väline jos halutaan katsoa yleisesti valikoimaa mitä kyseiseen autoon on tarjolla miltä tahansa merkiltä.

Pääset selaamaan tuotteita mallikohtaisesti tästä
»» Race.Fi: Tuotteet automallin mukaan

-Riku

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 17 Elo 2018, 12:06

Viikkotarjous: Mishimoto jäähdyttimet ja flektit -10%

Laitettiin Mishimoton laadukkaat jäähdyttimet -10% alennukseen viikkotarjouksen muodossa tästä viikoksi eteenpäin. Mishimoton jäähdytin kasvattaa jäähdytystehoa ja takaa toiminnan kovimmissakin olosuhteissa.

Kuva

Mishimoto jäähdyttimet
Mishimoton moottorinjäähdytin on mallikohtainen ja laadukkaasti valmistettu että viimeistelty korvaaja vaikka alkuperäisen kulahtaneen jäähdyttimen tilalle. Mishimoto on alkuperäistä jäähdytintä reilusti tehokkaampi ja erinomainen kompromissi niin tehon kuin hinnankin puolesta - ei enään lämpöongelmia. Mishimoton jäähdyttimen omaavat isomman vesitilavuuden ja lämmöt pysyvät kurissa myös kesäkuumalla liikennevaloissa seistessä. Mikäli sopivaa jäähdytintä ei löydy mallikohtaisesti, olemme tehneet verkkokaupan puolelle mitta pdf kaikista Mishimoton jäähdyttimistä. Suosituimmat jäähdyttimet löydä meiltä suoraan varastosta.
»» Race: Mishimoto jäähdyttimet


Mishimoto välijäähdyttimet
Mishimoton välijäähdytin pitää ahtimelle menevän ilman viileänä ja mitä viileämpää ilma on, sitä enemmän sitä saa moottoriin ahdettua. Jäähdyttimen vaihto alkuperäisestä paremmin virtaavampaan on virtausvastus paljon pienempi ja turbon tuottama kuuma ahtoilma jäähtyy tehokkaammin. Välijäähdyttimet löydät suoraan mitoilla, jolloin ne sopivat mihin tahansa laitteeseen mikäli mitat täsmäävät. Yleisimmät välijäähdyttimet pidämme aina omassa varastossa valmiina toimitukseen.
»» Race: Mishimoto välijäähdyttimet


Mishimoto flektit
Mishimoton flektit takavaat juuri sopivan puhallustehon kaikkiin kokoonpanoihin. Saatavilla on montaa eri kokoa, esimerkiksi 8, 10, 12 ja 16" malleja. Sähköinen flekti on myös erinomainen viskon lisäksi kun tarvitaan lisää jäähdytystehoa esimerkiksi ruuhkassa. Yleisimmät flektit pidetään aina varastossa ja viimeksi eilen laitettiin tehtaalta lisää hyllyntäytettä tilaukseen.
»» Race: Mishimoto flektit


Mukavaa viikonloppua!
Race.fi / Riku

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 24 Elo 2018, 11:43

Viikonlopun tarjous: STRI lisämittarit -15%

Luotettavat ja tarkat Stri lisämittarit mittarit laitettiin nyt -15% alennukseen viikonlopun tarjouksen merkeissä. Suosituimmat mittarit löytyvät suoraan varastosta.

Kuva

STRI valmistaa varmasti yksiä maailman parhaita lisämittareita joita markkinoilla tällä hetkellä on. Stri DSD sarja on varustettu pitkään kehitetyllä tarkalla askelmoottorilla, joka takaa varmasti oikean arvon kovissakin olosuhteissa. DSD mallisarjaa käytetään paljon kisapuolella jossa mittareilta vaaditaan paljon eikä virhelukemia haluta.

Lisämittarit ovat toimiessaan hyvinkin hiljaisia, lähes äänettömiä - täysin automaattinen kalibrointi aina virtojen uudelleenkytkettäessä takaa aina mahdollisimman virheettömät tulokset. Stri mittareita on saatavilla eri pohja että lediväreissä tummennetulla tai kirkkaalla linsillä. Keskitimme muutama kuukausi sitten STRI mittareiden varastoinnin 52mm mustataustaiseen kirkaslasiseen sarjaan joka on ylivoimaisesti ollut tähän mennessä kaikista suosituin combo. Muut kuin varastomittarit matkaavat meille nopeasti euroopan varastolta aina tarvittaessa.

STRI lisämittarit verkkokaupassa:
»» Race: Stri lisämittarit

Mukavaa alkavaa viikonloppua!
-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 31 Elo 2018, 11:26

Viikonlopun tarjous: RVS tuotteet -20%

Kohta starttaavan viikonlopun kunniaksi laitettiin RVS tuotteet reiluun alennukseen. RVS on -20% alennuksessa vain tämän viikonlopun ajan, eli nopeat syövät hitaat!

Kuva

RVS on toimivaksi todistettua nanoteknologiaa, joka mahdollistaa liukuvan mutta erittäin kestävän tribokeraamisen pinnan muodostumisen koneiden ja vaihteistojen osille. Moottorin tai vaihteiston kunto parantuu heittämällä kun se suojataan myös tulevalta kulumiselta. RVS on riittoisaa ja yhdellä käsittelyllä mennään jopa 100 000km - jolloin hinta ei päätä huimaa, etenkään kun hinnoista on jo napsaistu viidennes pois.

RVS käsittelyitä löytyy kaikkiin käyttötarkoituksiin eli moottoreille, vaihteistoille, ruiskutuspumpuille ja ohjaustehostimille. Käsittelyitä on ajan mittaan reilusti ja tällä viikolla saatinkin täydennystä hyllyille. Pidämme kaikki myydyimmät RVS aina varastossa.

RVS käsittelyt verkkokaupassa valmiiksi alennettuun hintaan:
»» RVS tuotteet

Mukavaa alkavaa viikonloppua!
-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 07 Syys 2018, 11:59

Viikkotarjous: Autoglym autonhoitotuotteet -10%

Tyrkätään tarjoukseen Autoglymin autonhoitotuotteet -10%. Autoglymiltä löytyy laadukkaita ja tunnettuja hoitotuotteita kaikkiin käyttötarkoituksiin esipesusta moottoritilan pesuun.

Kuva

Valikoimamme kasvoi jokin aika sitten autonhoitotuotteissa kun verkkokauppaan lisättiin Autoglymin autonhoitotuotteet. Valikoimista ja hyllystä löytyy runsaasti erilaisia pesuaineita sekä pesutarvikkeita jokaiseen käyttötarkoitukseen, löytyy moottoripesua, vannepesua, raudanpoistoa, hoitoaineita ynnä muuta. Käytännössä aineita löytyy alusta loppuun asti, eli tarjolla on kattavasti myös erilaisia vahoja. Teimme tuotteista myös tuotepaketteja joissa on kaikki tarvittava tietynlaiseen pesuun, esimerkiksi esipesulle ja vannepesulle löytyy omat pakettinsa.

Tuoreena tuotteena Autoglymiltä löytyy myös vaahdottimeen tarkoitettua Polar Blast lumivaahtoa. Polar blastilla esipesu on vallan mukavaa ja pesuaine pääsee vaahdon muodossa kunnolla vaikuttamaan, joka tarkoittaa sitä että mekaanisessa pesussa vältytään pesunaarmuilta. Polar blastin levittämiseen otimme valikoimaan myös painepesuri vaahdottimen jolla pesuaineen levitys käy joutuisasti. Kaikista myydyimmät Autoglymin pidetään aina varastossa ja lisää tilataan säännöllisin väliajoin, aina kun tuotteet alkavat käymään vähiin.

Autoglymit verkkokaupassa alennettuun hintaan:
»» Autoglym autonhoitotuotteet

-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 14 Syys 2018, 11:14

Viikkotarjous: Kaaz lukkoperät -10%

Kaaz levylukkoperiä menee mukavaan tahtiin kun ratakelejäkin vielä on. Laitetaan alkavan syksyn kunniaksi Kaazin levylukot -10% alennukseen viikkotarjouksen muodossa.

Kuva

Kaaz valmistaa laadukkaita lukkoperiä moniin autoihin niin japanilaisiin kuin euroautoihinkin, eli listoilta löytyy paljon myös saksalaisia autoja ja VAG-konsernin autoja. Kaazin lukkoa on saatavilla kolmella eri ramppikulmalla, 1, 1.5 sekä 2way. Kaazin lukkoperät ovat täysin huollettavissa ja kauttamme saat kaikki tarvittavat huolto-osat, kuten levyt, jouset ja peräöljyt.

Kaazin lukot ovat omiaan etenkin driftingissä, rallissa sekä time-attackissa, se tekeekin Kaazista pääosin puhtaasti kisalukon jota kadulle ei lähdetä kovinkaan usein suosittelemaan sen huonon "katukäyttäytymisen" takia. Toki Kaaz toimii eräänlaisena kompromissinä katukilpuriin, joka ei pääosin ole päivittäisenä käyttöautona - pientä ääntä parkkiksella, mutta muuten perä toimii kuin ajatus. Kaazia saadaan tilaamalla usein alta viikossa, huolto-osia tarpeen mukaan jopa parissa päivässä. Lukkojen mukana toimitetaan myös aina sopivat Kaazin omat peräöljyt, jotka takaavat lukon parhaan mahdollisen toiminnan haastavissakin kisaolosuhteissa.

Kaaz lukkoperät verkkokaupassa:
»» Race: Kaaz levylukkoperät

Mukavaa alkavaa viikonloppua!
-Riku

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 19 Syys 2018, 10:49

Harrasteautomiitti TO 20.9. klo 18.30 - 20.00

Huomenna starttaa lukuunsa jo viides miitti tänä vuonna ja sääkin näyttää hyvältä, vajaa 20 astetta lämmintä ja aurinkokin saattaa pilkottaa. Alumiinivanteen heiton SM 2018 by Old Spark garage myös paikalla. Be there or be square!

Kuva

Setti on pitkälti tuttu, Race tarjoo kahvit, makkarat, grillin ja muun miljöön maalaismaisemassa, hiljattain uuden asfaltin saaneen Mäntsälä-Sipoo -tougepätkän varressa. Hallia koristaa myös suurehkot Race.fi bannerit, eli paikallekkin löytää varmasti suht kivuttomasti.

Miitti tosiaan alkaa 18.30 ja noin 20.00 maissa lopetellaan, mikäli viimeisestä vanteenheitosta jäi jotain hampaankoloon (esim. kaveri viskasi pidemmälle), on nyt mahollisuus heittää uusiksi ja kopata himaan vielä vaikka koko vanteenheiton SM-mestaruus.

Tarkemmat specsit miitistä, esim. Facebook tapahtuma:
Aika: 20.9.2018 klo 18.30 - 20.00
Paikka: Race.fi
Linkki tapahtumaan: Harrasteautomiitti 20.9.2018

Tervetuloa paikan päälle!
-Riku

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 21 Syys 2018, 13:21

Viikkotarjous: Amsoil tuotteet -10%

Amsoilin öljy ja lisäaine valikoimista löydät juuri autoosi passaavat tuotteet. Laitetaan Amsoilit -10% alennukseen viikkotarjouksen muodossa. Suosituimmat tuotteet pidetään aina varastossa

Kuva

Amsoil on vuonna 1972 perustettu öljy ja lisäainevalmistaja yli 40 vuoden kokemuksella, lisäaineita ja öljyjä löytyykin rukasti erilaisia ja jokaiseen käyttötarkoitukseen harrastepelistä ruohonleikkuriin. Laadukkaista raaka-aineista valmistetut öljyt ja lisäaineet takaavat aina parhaan toiminnan olosuhteista riippumatta.

Amsoilin lisäainevalikoima kattaa pitkälti samantyyppisiä tuotteita kuin Red Line, mutta esimerkiksi Dieselin lisäaineessä hyödyllinen Cold Flow- ominaisuus Red Linen vastaavasta tuotteesta taas puuttuu. Cold Flow estää jäätymisen ja Dieseleille tyypillisen vahakiteiden muodostumisen pakkasella madaltaen suodattavuuspistettä jopa 15 astetta. Water Wetteriä vastaava ja viimeaikoina reilusti suosiota saanut Amsoil Dominator Coolant Boost kuuluu myös tätä nykyään vakiovarastoomme. Myös muut suositut lisäaineet ja ölpät löydät aina suoraan meidän varastosta.

Amsoilit verkkokaupassa:
»» Race: Amsoil öljyt ja lisäaineet

-Riku

Kirjoitus sivuillamme

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 28 Syys 2018, 11:27

Viikkotarjous: Black Diamond jarrut -10%

Black Diamondilla lisätehoa jarrutukseen! Jarrut sopivat päivitykseksi niin tehokkaaseen kilpuriin kuin ihan jokapäiväiseen ajokkiin, suosituimmat tuotteet omassa varastossa.

Kuva

Black Diamondilta löydät sopivat jarruosat vakiokamppeiden korvaajaksi niin kilpuriin kuin jokapäiväiseen ajokkiin. Jarrulevyjä on saatavilla uritettuna, rei'itettynä ja sekä että. Palat omaavat matalan pölyasteen, korkean kitkakertoinen sekä erinomaisen lämmönkeston. Levyjen ja palojen kaveriksi kannattaa tilata samalla teräspunosletkut jotka ovat vielä piste iin päälle kun "ilmapalloisuus" poistuu polkimesta kokonaan ja jarrutus on huomattavasti tarkempaa sekä tehokkaampaa, teräspunos itsessään on rosteria ja liitokset keltapassivoituja. Jotta jarruista saadaan kaikki irti, suositellaan jarrunesteeksi ehdottomasti Black Diamondin omaa jarrunestettä, joka toimii erinomaisesti myös kilpakäytössä. Varastossa pidämme kaikista suosituimmat ja myydyimmät jarruletkut, levyt ja palat.

Tästä suoraan valmiiksi alennettuihin tuotteisiin:
»» Black Diamond jarrulevyt
»» Black Diamond jarrupalat
»» Black Diamond jarruletkut
»» Black Diamond kytkinletkut
»» Black Diamond DOT4 jarruneste

Mukavaa alkavaa viikonloppua!
-Riku

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 05 Loka 2018, 13:51

Viikkotarjous: Sachs SRE -10%
Markkinoiden suosituimpia vakiota järeämpiä kytkimiä nyt viikon ajan edulliseen hintaan.

Kuva

Sachsin SRE kytkimet ja kytkinosat ovat seuraavan viikonajan tarjouksessa. Listalta löytyy kytkimiä vankalla väännönkestolla käytännössä kaikkiin yleisiin autoihin.
Kytkimiä on saatavilla sintteri- ja massalevyllä ja kaikki osat voidaan ostaa erikseen.

Katalogi sekä tuotteet hintoineen löytyvät verkkokaupasta:
- Sachs SRE kytkimet

Suosituimmat "tee-se-itse" asetelmat rankalla väännönkestolla, mm. 765 ja 763 asetelmat löytyy täältä:
- Sachs SRE 763, 765, 707, 645 ja 785 paineasetelmat

Hyvää viikonloppua!
- Race.fi / Ari

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 12 Loka 2018, 10:44

Viikkotarjous: Quaife lukkoperän ostajalle peräöljyt kaupan päälle

Lykättiin Quaife viikkotarjoukseen ja nyt kaikkien lukkojen lisäksi toimitetaan Red Line peräöljyt veloituksetta. Quaife on lukkoperä jossa käytettävyys ja mukavuus mahtuu samaan lauseeseen etenkin Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Kuva

Quaife on mittatarkka ja se sopii suoraan alkuperäisen perän tilalle ilman säätämistä, hitsattavissa malleissa hitsaustyön jälkeen lukko vaan pulttaillaan autoon kiinni. Lukot suunnitellaan ja valmistetaan Briteissä, jossa kokemus autoista on huipputasolla ja jokainen markkinoille tuleva yksikkö on tarkoin testattu että laatu on vähintäänkin parasta.

Kohta startaavia talvikelejä ajatellen Quaife on erinomainen päivitys, sillä sen kanssa eteneminen onnistuu helposti syvässäkin loskassa. Lukkoyksiköitä pidetään aina reilusti varastossa ja lisää varastoa tilataan säännöllisesti viikottain, suosituimmat lukkomallit ovat yleisesti Saksalaisiin mutta lukkoja myydään paljon myös muihin autoihin. Tulevan viikon aikana kaikkien Quaife lukkoperien mukana toimitetaan veloituksetta peräöljyt. Lukkoa tilatessa lisätietoihin kannattaa nakata rekisterinumero tai suoraan öljytilavuus ja viskositeetti, niin saadaan pakettiin mukaan suoriltaan sopivat sopat.

Quaife lukkoperät verkkokaupassa:
»» Race.fi: Quaife lukot

Mukavaa alkavaa viikonloppua!
-Riku

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 19 Loka 2018, 13:17

Viikkotarjous: D2 isojarrusarjat -100 €

Laitetaan D2 isojarrusarjat reiluun 100 € alennukseen tästä viikoksi eteenpäin. Isojarrut ovat täysin automallikohtaisia bolt-on osia ja näillä tosissaankin auto pysähtyy!

Kuva

D2 isojarruilla todellakin pysähtyy! Isojarrut ovat erinomainen päivitys niin katu kuin rata-autoon, jarrusarjat ovat täysin bolt-on ja ne toimitetaan kaikkine tarvikkeineen mitä asennukseen tarvitaan. Saatavilla on Street ja Sport mallin settejä eri levykoolla, suurin ero näiden sarjojen välillä on satuloiden koko joka on Street mallissa pienempi sekä satulat varustettu pölysuojilla ja Sport sarjassa satula on hivenen isompi mutta ilman pölysuojia.

Jarrulevyjä on saatavilla 286, 304, 330, 356, 380, 400, 421 ja 444mm kokoisina - eli jokaiseen kokoluokaan ja tarkoitukseen löytyy varmasti sopivaa. Jarrupaloiksi satuloille kelpaa D2 omien lisäksi muun muassa Ferodon palat joita meiltä saa nopealla aikataululla ja osa Ferodon tuotannosta löytyy jopa suoraan varastosta. Useimpiin takajarrusarjoihin on saatavana myös käsijarru oli kyseessä sitten vaijeri tai sähkötoiminen malli.

Isojarrusarjat valmiiksi alennettuun hintaan verkkokaupassa:
»» Race: D2 isojarrusarjat

Mukavaa alkavaa viikonloppua!
-Riku

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 26 Loka 2018, 11:26

Viikkotarjous: D2 ilmajousisarjat -100 €

Nyt on hyvä hetki napata ilma-alusta edullisempaan hintaan. Ilmajousisarjassa on herrasmiesmäinen ajokäytös ja mukavuus. Ilmajousisarjoja pystyy säätämään suoraan ajosta, setit ovat täysin katulaillisia sekä mallikohtaisia.

Kuva

D2 ilmasarjat takaavat herrasmiesmäisen käytöksen yhdistettynä madallukseen ja äärimmäiseen mukavuuteen. Auton korkeutta saa säädettyä esimerkiksi suoraan ajosta, joka on hyvin näppärä ominaisuus etenkin jos alla olevan tien pinta muuttuu vaikkapa asfaltista mökkitieksi. Ilma-alustoja löytyy neljää erilaista mallia: Basic, Deluxe, Gold ja Superpro. Kaikki D2 ilmasarjat ovat myös täysin katsastuskelposia tieliikenteeseen ja vastaavat katsastusoperaatioltaan vaikkapa normi D2 coilovereita, eli pyöränsuuntauslappu ja maahantuojanhyväksyntä riittää leimalle mukaan.

Ilmasarjoissa on samat iskarit kuin D2 coilovereissakin eli tolpissa on myös kattava 36-portainen jäykkyyssäätö. Ilma-alustojen osia on mahdollista ostaa erikseen kysymällä tarjousta myynnistä, eli esimerkiksi pelkkien ilmapussien, kompuran tai muiden varaosien ostaminen onnistuu.

D2 ilmajousisarjat verkkokaupassa valmiiksi alennettuun hintaan:
»» Race.fi: D2 ilmajousisarjat

-Riku

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 26 Loka 2018, 13:55

Varastontyhjennys: Tuotteita reilulla alennuksella!

Aika-ajoin tuotteita jää noutamatta, listalla on ollut virhe sopivuudessa tai jokin varastotuote ei liiku enään niin hyvin. Olemme lisänneet tuotteet verkkokauppaan omaan kategoriaansa ja ne löytyvät sieltä helposti yhdestä paikasta. Myös muuten alennettuja tuotteita löytyy verkkokaupasta runsaasti useista tuoteryhmistä.

Kuva

Olemme listanneet verkkokaupan puolelle varastontyhjennys / poistotuotteita jotka ovat jääneet jostain syystä hyllykukkasiksi tai niitä on määräällisesti menekkiin nähden liikaa. Tuotteet ovat kuitenkin täysin kuranttia ja tietenkin myös käyttämättömiä. Listalta löytyy muun muassa paljon alustasarjoja, alustan puslia, jarrupaloja, jarrulevyjä, silikonimutkia ja esim. Japan Racing JR5 vanteet. Hinnat tuotteille on katsottu vähintäänkin hyväksi, eli osassa tuotteista alennus onkin jopa -80%. Nopeat syövät hitaat, joten nyt on erinomainen mahdollisuus hankkia osia normaalia halvemmalla.

Varastontyhjennys ja muita tuotteita joita on ajansaatossa kertynyt ehkä liikaakin:
»» Race.fi: Säädettävät tukivarret
»» Race.fi: vaihdevälinlyhentimet
»» Race.fi: 45 asteen silikonimutkat
»» Race.fi: D2 coiloverit
»» Race.fi: K&N paneelisuodattimet
»» Race.fi: Catco katalysaattorin irtokennot
»» Race.fi: Powerflex polyuretaanipuslat
»» Race.fi: Stri DSD mittarit savulinssillä 52/60mm
»» Race.fi: Magnaflow virityskatalysaattorit

Muita varastontyhjennys / poistotuotteita:
»» Race.fi: Poistotuotteet

-Riku

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 02 Marras 2018, 14:51

Viikonlopun tarjous: Black Diamond jarrut -15%

Täräytellään pitkästä aikaa viikonlopun tarjousta pystyyn! Nyt kannattaa käyttää tilaisuus hyväksi ja kopata Black Diamondin jarrut tosi edullisesti ostoskoriin. Tarjous koskee kaikkia BD tuotteita, eli levyt, palat, letkut ja jopa jarrunesteet saa -15%.

Kuva

Black Diamondin valikoimasta löydät varmasti sopivat jarruosat OEM jarrujen korvaajaksi niin kilpuriin kuin tavan kauppakassiin - vaihtoehtoja löytyy! Jarrulevyjä on saatavissa uritettuna, rei'itettynä ja sekä että. Paloissa on matala pölyaste, korkea kitkakerroin ja erinomainen lämmönkesto. Levyjen ja palojen kaveriksi teräspunosletkut ovat suositeltu päivitys. Kun ns. ilmapalloisuus poistuu jarrupolkimesta kokonaan on jarrutus huomattavasti tarkempaa, teräspunos itsessään on rosteria ja liitokset keltapassivoituja - eli suolan roiskuminen ei paljoa tunnu.

Jotta jarruista saadaan kaikki irti, jarrunesteeksi kannattaa laittaa Black Diamondin omaa jarrunestettä joka toimii erinomaisesti myös kilpakäytössä. Alennus Black Diamondeissa on vähintään -15%, mutta osa jarruista on reilummalla jopa -40% alella. Yleisimmät levyt, palat ja letkut löydät meiltä varastosta, lisää tilataan viikoittain joten erikoisetkin levyt matkaavat meille jopa alle viikossa.

Tästä suoraan valmiiksi alennettuihin (jopa -40%) tuotteisiin verkkokauppaan:
»» Black Diamond jarrulevyt
»» Black Diamond jarrupalat
»» Black Diamond kytkinletkut
»» Black Diamond jarruletkut
»» Black Diamond DOT4 jarruneste

Mukavaa viikonloppua!
-Riku

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 09 Marras 2018, 11:48

Viikkotarjous: Laajakaistat -10€

Siipaistaan laajakaistoista 10 € pois seuraavan viikon ajaksi. Innovate, PLX ja VEMS laajakaistoja löytyy reilusti hyllystä. Näistä kolmesta löytyy sopivaa mittaria ihan perus neloskoneeseen tai vaikka isompaankin V8 koneeseen.

Kuva

Laajakaistoja löytyy meiltä kolmea eri huippumerkkiä - PLX, VEMS sekä Innovate jolta jälkimmäiseltä löytyy erinomaista laajakaistaa myös V-moottoreille, tämä on ollut suosikki erityisesti jenkkimoottoreille kun kahdella anturilla saa kahdesta putkesta arvot samalle näytölle. Innovaten perusmalli MTX-L on myös niittänyt suosiotaan viimeaikoina jopa niinkin paljon että se on nyt pysynyt vahvasti myydyimpänä laajakaistana - otettiin kesällä MTX-L mallia myös reippaasti varastoon.

Jos hakusessa on laajakaistaa turbomoottorille ja myös pakolämmöistä olisi kiva olla ajantasalla, on kaikista fiksuin valinta VEMS. Laajakaista lukemien lisäksi näytölle saa pakolämmöt, joita etenkin tehokkaissa turbomoottoreissa on järkevää seurata. PLX laajakaista taas edustaa hieman moderninpaa pakettia kosketusnäytöllä varustettuna ja se onkin ollut jo pitkään yksi myydyimmistä laajakaistoista. Kaikki laajakaistat ovat myös halpoja vakuutuksia moottorille, kun mahdollisiin seosheittoihin ehditään puuttumaan samantien.

Laajakaistat verkkokaupassa valmiiksi alennettuna:
»» Race.fi: Laajakaistat

-Riku

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 16 Marras 2018, 13:08

Viikonlopun tarjous: Davies Craig sähköiset vesipumput -15%

Nyt on erinomainen tilaisuus napata sähköisiä pumppuja ohjaimineen reippaalla -15% alennuksella tämän viikonlopun ajan. Yleisimmät pumppumallit ohjaimella tai ilman löytyvät suoraan varastosta.

Kuva

Davies Craig sähköinen vesipumppu tuo luotettavuutta jäähdytysjärjestelmän toimintaan kun pumppua voidaan käyttää lisäboosterina tai koko nesteen kierto voidaan ratkaista käyttämällä vain sähköistä pumppua. Eri malleja löytyy 15-150l tuoton väliltä, pienimmät ovat varustettu muovirungolla ja isommat mallit taas vahvemmalla alumiinirakenteella joka takaa varman toiminnan rajuissakin kisaolosuhteissa.

Vesipumppuja voi ostaa pelkälteen tai sitten pakettina johon sisältyy myös ohjausyksikkö. Ohjausyksiköllä saadaan säädettyä nesteen virtausnopeutta ja tarpeen mukaan myös flektiä, eli nopeutta ja päälläoloa voidaan muokata esimerkiksi niin että pumpun saa jätettyä käyntiin tietyksi ajaksi moottorin sammutuksen jälkeen. Yleisimmät pumput kuten 115l, 130l ja 150l mallit löytyvät lähtökohtaisesti varastosta ja toki lisää tilataan aina tarpeen mukaan.

Davies Craig vesipumput ja oheistarvikkeet valmiiksi alennettuna:
»» Davies Craig sähköiset vesipumput

Mukavaa alkavaa viikonloppua!
-Riku

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 23 Marras 2018, 10:17

Viisi Black Friday tarjousta

Aikaisemman yhden viikonlopun tarjouksen sijaan julkaisemme viisi Black Friday tarjousta jotka ovat voimassa koko viikonlopun. Nyt on erinomainen tilaisuus napata alustan, jäähdytyksen, jarrujen ja putkistojen osia normaalia reippaasti halvemmalla. Iso osa tuotteista omassa varastossa! Tässä ne nyt on, olkaa hyvät.

Mishimoton kaikki tuotteet -10%
Kuva

Mishimotolta löydät kaiken jäähdytykseen! Valikoimissa on muun muassa jäähdyttimiä, coolereita (myös mallikohtaisina sarjoina), flektejä, silikoniletkuja sekä jopa lukkomuttereita, kaikki nämä myös alennuksessa. Esimerkiksi Mishimoton moottorin jäähdytin on alkuperäistä jäähdytintä reilusti tehokkaampi ja täten erinomainen kompromissi niin tehon kuin hinnankin puolesta - ei enään lämpöongelmia.
»» Race.fi: Mishimoto tuotteet


Magnaflow katit -10 %
Kuva

Pakokaasujen puhdistusta tehoista tinkimättä! Magnaflow kisakatalysaattorit putsaavat pakokaasuja tehokkaasti kuitenkaan rajoittamatta tehoa vakio katalysaattorin tavoin. Keraaminen katalysaattori on edullinen ja toimiva ratkaisu vähän viritettyihin autoihin tai esimerkiksi erinomainen valinta korvaamaan alkuperäinen katalysaattori. Jalometallinen on oikea valinta silloin kun tarvitaan suurempaa virtaavuutta ja iskunkestoa.
»» Race.fi: Magnaflow katalysaattorit


Eibach kaikki tuotteet -15 %
Kuva

Hieman tai vähän enemmänkin madallusta mutta ei säätöjä, iskareilla vai ilman? Kiinteästi madaltavat alustasarjat madaltavat autoa esimerkiksi 30-60mm ja se on siinä! Erinomainen päivitys vaikkapa kauppakassiin, pieni madallus tuo sporttisuutta ja vakautta ajettavuuteen tinkimättä mukavuudesta. Eibachilta löydät alustaan Pro-kit ja Sportline madallusjouset sekä B12 kitit jotka ovat varustettu Eibachin jousilla ja Bilstein B8 iskareilla. Korkeussäätöä hakiessa Eibachin Pro-street S on oikea valinta. Eibachilta löytyy myös iso valikoima erilaisia levikepaloja, vakaajia ja pultteja/muttereita, tsekkaa ne alla olevasta linkistä.
»» Race.fi: Eibach tuotteet


Black Diamond -10%
Kuva

Black Diamondin valikoimasta löydät varmasti sopivat jarruosat OEM jarrujen korvaajaksi niin kilpuriin kuin tavan kauppakassiin - vaihtoehtoja meinaan löytyy ;) Levyjä löytyy rei'itettynä, uritettuna tai molempina - its your choice! Black Diamondin paloissa taas on matala pölyaste, korkea kitkakerroin ja erinomainen lämmönkesto, eli tarpeen mukaan palat sopivat myös kisakäyttöön.
»» Race.fi: Black Diamond tuotteet


Turbosmartin kaikki tuotteet -10 %
Kuva

Turbosmartin valikoimasta löydät kaikki turbotarvikkeet, saatavilla on laajavalikoima dumppeja, hukkaportteja, ahtopaineensäätimiä ja niiden varaosia - kaikki tietenkin myös alennuksessa pienintä nippeliä myöten! Suosituin Turbosmart tuote on pieni ja näppärä Boost-Tee turboruuvi ahtopaineen säätämiseen jota me myös varastoimme ahkerasti. Tsekkaa valikoimaa ja nappaa omasi alla olevasta linkistä.
»» Race.fi: Turbosmart tuotteet


Mahtavaa Black Fridayta ja alkavaa viikonloppua!
-Riku

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 30 Marras 2018, 11:38

Viikonlopun tarjous: RVS käsittelyt -15%

Laitetaan kuun vaihteeseen timanttinen tarjous, KAIKKI RVS käsittelyt -15% vain tämän viikonlopun ajan. Nyt on erinomainen tilaisuus napata käsittelyitä isommalla alella ajoissa vaikkapa pukinkonttiin.

Kuva

RVS ei paljoa esittelyä kaipaa, se on käytännössä toimivaksi todettu käsittely joka vähentää kitkaa ja nostaa puristuspaineita (vaihteistossa parantaa hammaskosketusta). Käsittelyt ovat myös riittoisia, yhdellä käsittelyllä mennään jopa 100 000km ajan eli parhaimmassa tapauksessa useita vuosia, toki riippuen siitä paljonko kilometrejä kertyy. Viikonlopun tarjous tarjoaakin nyt erinomaisen mahdollisuuden ostaa käsittelyitä vaikka joululahjaksi, sen verran normaalia edullisemmin näitä kuitenkin on nyt tarjolla. Lähestulkoon kaikkia käsittelyitä löytyy meiltä aina varastosta, mutta tarjousten aikana hyllyt menevät yleensä nopeasti tyhjäksi - toki täydennystä tulee yleensä jo seuraavaksi arkipäiväksi tilauksesta, eli kauaa näitä ei kuitenkaan joudu odottelemaan.

RVS käsittelyt verkkokaupassa alennettuun hintaan:
»» Race.fi: RVS

Mukavaa päivänjatkoa!
-Riku

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 07 Joulu 2018, 12:29

Viikonlopun tarjous: STRI lisämittarit -15%

Nyt on erinomainen tilaisuus napata lisämittareita reilulla alennuksella, STRI lisämittarit nyt -15% vain tämän viikonlopun ajan. 52mm tai 60mm tarkat ja nopeat STRI lisämittarit takaavat täysin oikean arvon kaikissa olosuhteissa.

Kuva

STRI valmistaa maailman parhaita lisämittareita mitä markkinoilla tällä hetkellä on. Stri DSD sarja on varustettu pitkään kehitetyllä ja todella tarkalla askelmoottorilla mikä takaa varmasti oikean arvon myös kisakäytössä. DSD mallisarjaa käytetään paljon kilpa-ajossa jolloin virhelukemia ei yksinkertaisesti voi tulla, vaan tarvitaan aina täysin vedenpitävät tulokset.

Nämä lisämittarit ovat toimiessaan hiljaisia, käytännössä melkeimpä täysin äänettömiä. Automaattinen kalibrointi joka tapahtuu aina virrat kytkiessä pitää huolen siitä että lukemat myös pysyvät tarkkoina. Stri mittareita on saatavilla eri tausta ja lediväreissä, tummennetulla tai kirkkaalla linsillä. Varastoimme STRI mittareita lähinnä 52mm mustataustaisena ja kirkaslinssisenä, joka on ylivoimaisesti ollut tähän mennessä kaikista suosituin combo. Muita kuin varastossa olevia mittareita saadaan tilaamalla Euroopan varastosta nopeasti, usein vain muutamassa päivässä.

STRI lisämittarit verkkokaupassa valmiiksi alennettuna:
»» Race: Stri lisämittarit

Mukavaa alkavaa viikonloppua!
-Riku

Race Performance Oy
Viestit: 836
Liittynyt: 09 Loka 2015, 17:52

Re: Race: Uutisia

ViestiKirjoittaja Race Performance Oy » 14 Joulu 2018, 11:32

Viikkotarjous: Kaaz lukkoperät -10%

Tyrkätään Kaaz levylukkoperät -10% alennukseen viikkotarjouksen muodossa. Kaazin levylukot ovat erinomaisia etenkin kilpakäyttöön, mutta se toimii myös eräänlaisena kompromissina katukilpuriin.

Kuva

Kaaz valmistaa laadukkaita levylukkoperiä useisiin autoihin, niin japanilaisiin kuin euroautoihinkin. Listoilla on toki paljon myös saksalaisia autoja ja VAG-konsernin autoja, esimerkiksi VW 02A sekä 02J vaihteistoihin on saatavilla lukkoa. Kaazin lukkoja saa kolmella eri ramppikulmakonfiguraatiolla, 1, 1.5 sekä 2way. Kaazin lukkoperät ovat täysin huollettavissa ja kauttamme löytyy kaikki tarvittavat huolto-osat, kuten levyt, jouset ja peräöljyt.

Kaazin lukot toimivat etenkin driftingissä, rallissa sekä time-attackissa, se tekeekin Kaazista pääosin puhtaasti kisalukon jota kadulle ei lähdetä kovinkaan usein suosittelemaan sen huonon "katukäyttäytymisen" takia. Kaaz toimii kuitenkin eräänlaisena kompromissinä katukilpuriin, joka ei kuitenkaan pääosin ole päivittäisenä käyttöautona. Kaazia saadaan tilaamalla lähtökohtaisesti aina alta viikossa. Lukkojen mukana toimitetaan sopivat Kaazin peräöljyt, jotka takaavat lukon parhaan mahdollisen toiminnan kaikissa olosuhteissa.

Kaaz lukkoperät verkkokaupassa valmiiksi alennettuna:
»» Race: Kaaz levylukkoperät

Mukavaa viikonloppua!
-Riku


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa