HUOM!!! Uudet foorumille rekisteröityvät käyttäjät tai vanhat jotka jostain syystä tarvitsevat tunnusten uudelleenaktivoinnin (esim. joidenkin profiilitietojen muutoksen johdosta).

Toistaiseksi palvelimen viestit ainakaan gmail-osoitteisiin eivät mene läpi, joten rekisteröinnin yhteydessä lähetettävä tunnusten aktivointiviesti ei koskaan saavu perille. Tällaisessa tilanteissa ole yhteydessä sähköpostitse info@subaruclubfinland.net niin katsotaan tunnusten aktivointi kuntoon.

Lisäksi uusien clubin jäseniksi liittyvien maksu kattaa myös vuoden 2024.

Impreza Hatckback takaluukun lukko kaputt

Yleistä keskustelua Subarujen tekniikasta
Avatar
ximmo
Viestit: 535
Liittynyt: 29 Tammi 2015, 23:18
Paikkakunta: Helsinki

Impreza Hatckback takaluukun lukko kaputt

ViestiKirjoittaja ximmo » 21 Maalis 2019, 16:45

Meitsin Impreza STi 08 päätti eilen, että ei anna laittaa takaluukkua kiinni juuri, kun lähdin toimistolta firman kehityspäivään. No onneksi eventti oli hotellissa lyhyen ajomatkan päässä, jonka parkkihallissa auto sai olla turvallisesti lukitsemattomana koko päivän. Luukku ei siis mennyt ollenkaan kiinni, kyse ei ole lukitsemisesta, vaan siitä, että se salpa ei tehnyt mitään: luukun sai aina nostamalla auki, painamatta sitä kahvaa. Kivaa olikin päivän päätteeksi ajella kurakelissä himaan luukku auki.

Illalla tehtiin tutkimuksia erään tälläkin foorumilla tunnetun ex-subarulaisen kanssa. Ei viisastuttu itse lukon osalta, mutta huomattiin, että kun sen tökkäsi takaisin virtapiuhaan, niin se toimi ensimmäisen kerran ja meni myös lukkoon. Jos taas avasi, niin pysyi auki. Näin ollen laitettiin se nyt pysyvästi kiinni.

Onko kenelläkään ollut vastaavaa ongelmaa ja onkohan tuohon muuta ratkaisua kuin koko lukon vaihto? Lukko maksaisi vain 45 euroa Autodocilla, mutta näyttäisi olevan loppu. Suomesta tuskin saa hyllystä mistään ja marmorilla hinnat lienevät melkoiset.
Herrasmiesautoilija.
my09 Forester TD (faijalla)
M135i xDrive
ex: my08 Impreza WRX STi "pullukka"
ex: my05 Impreza WRX

Avatar
ximmo
Viestit: 535
Liittynyt: 29 Tammi 2015, 23:18
Paikkakunta: Helsinki

Re: Impreza Hatckback takaluukun lukko kaputt

ViestiKirjoittaja ximmo » 11 Huhti 2019, 18:12

Korjausraportti: Löytyi rallipajalta uusi käytetty lukko, ralliautoissa kun pitää toimia vaijerilla. Lukko kiinni ja taas pelittää. Kai se oli vaan tullut ikä täyteen sillä originaalilla. RIP lukko, joka oli muttei ole enää.
Herrasmiesautoilija.
my09 Forester TD (faijalla)
M135i xDrive
ex: my08 Impreza WRX STi "pullukka"
ex: my05 Impreza WRX


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 9 vierailijaa

cron