Impreza Hatckback takaluukun lukko kaputt

Yleistä keskustelua Subarujen tekniikasta
Avatar
ximmo
Jäsen
Viestit: 382
Liittynyt: 29 Tammi 2015, 23:18
Paikkakunta: Helsinki

Impreza Hatckback takaluukun lukko kaputt

ViestiKirjoittaja ximmo » 21 Maalis 2019, 16:45

Meitsin Impreza STi 08 päätti eilen, että ei anna laittaa takaluukkua kiinni juuri, kun lähdin toimistolta firman kehityspäivään. No onneksi eventti oli hotellissa lyhyen ajomatkan päässä, jonka parkkihallissa auto sai olla turvallisesti lukitsemattomana koko päivän. Luukku ei siis mennyt ollenkaan kiinni, kyse ei ole lukitsemisesta, vaan siitä, että se salpa ei tehnyt mitään: luukun sai aina nostamalla auki, painamatta sitä kahvaa. Kivaa olikin päivän päätteeksi ajella kurakelissä himaan luukku auki.

Illalla tehtiin tutkimuksia erään tälläkin foorumilla tunnetun ex-subarulaisen kanssa. Ei viisastuttu itse lukon osalta, mutta huomattiin, että kun sen tökkäsi takaisin virtapiuhaan, niin se toimi ensimmäisen kerran ja meni myös lukkoon. Jos taas avasi, niin pysyi auki. Näin ollen laitettiin se nyt pysyvästi kiinni.

Onko kenelläkään ollut vastaavaa ongelmaa ja onkohan tuohon muuta ratkaisua kuin koko lukon vaihto? Lukko maksaisi vain 45 euroa Autodocilla, mutta näyttäisi olevan loppu. Suomesta tuskin saa hyllystä mistään ja marmorilla hinnat lienevät melkoiset.
Herrasmiesautoilija.
my08 STi pullukka
ex: my05 WRX

Avatar
ximmo
Jäsen
Viestit: 382
Liittynyt: 29 Tammi 2015, 23:18
Paikkakunta: Helsinki

Re: Impreza Hatckback takaluukun lukko kaputt

ViestiKirjoittaja ximmo » 11 Huhti 2019, 18:12

Korjausraportti: Löytyi rallipajalta uusi käytetty lukko, ralliautoissa kun pitää toimia vaijerilla. Lukko kiinni ja taas pelittää. Kai se oli vaan tullut ikä täyteen sillä originaalilla. RIP lukko, joka oli muttei ole enää.
Herrasmiesautoilija.
my08 STi pullukka
ex: my05 WRX


Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron